KAYMAKAM ALİ ADA'NIN 15 TEMMUZ MESAJI

Sapanca Kaymakamı Ali Ada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle yazılı bir açıklama yayımladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün önemine vurgu yapan Ada, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz; Devletimiz ve milletimizin istiklal ve istikbaline kasteden hain terör örgütünün kanlı darbe girişiminin aziz milletimizce bertaraf edilişinin ikinci yıl dönümüdür. 15 Temmuz 2016 tarihinde milletimiz birlik ve beraberliğine, demokratik düzenimize,  milli iradeye büyük bir özveriyle sahip çıkarak, bu darbe girişiminin amacına ulaşmasını engellemiştir.

Bilinmelidir ki, Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik hain saldırılara karşı milletimiz; geçmişte olduğu gibi hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığı içerisinde hep dik duracaktır. Şanlı tarihimizin altın sayfalarına '15 Temmuz Destanı' olarak not düşülen bu büyük zafer, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin bize emanetidir. Bize düşen görev bu emanete sahip çıkmaktır.

Ben bu duygular ve hissiyat içinde, başta 15 Temmuz gecesi vatanımız için şehit olan tüm canlarımız olmak üzere vatan uğruna hayatını veren tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum. Bizlere emanet olan şehit ailelerimize baş sağlığı diliyorum. Gazi olan tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum."