KAYMAKAM ADA'YA VEDA YEMEĞİ

Yozgat'ın Yerköy ilçesine atanan Sapanca Kaymakamı Ali Ada için veda yemeği düzenlendi.

Yemek sonrası konuşan Kaymakam Ada, Sapanca'da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve ilçeden unutamayacağı anılarla ayrıldığını söyledi.

Çocuğunun Sakarya'daki bir Fen Lisesi'nde okuyacağını belirten Ada, "Bu bir veda değil. Kızım buradaki bir fen lisesinde okumaya devam edecek bizlerde bol bol gelip gideceğiz" dedi.

Yaklaşık 2 yıldır Sapanca'da görev yaptığını ifade eden Ada, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Mesleğimiz böyle, bayrağımızın dalgalandığı güzel yurdumuzun her yerinde her zaman görev yapmaya hazırız. Görev yaptığımız her yeri kendi evimiz, memleketimiz olarak benimsiyoruz. Sapanca'yı da öyle bildik. Her başlangıcın bir sonu olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak her sonunda bir başlangıcı var. Görev yaptığım süre içerisinde iyi ve kötü zamanlarımız oldu. Bilmeden kalbini kırdığım insanlar varsa haklarını helal etsinler. Bende Sapanca halkının tümüne varsa hakkım helal ediyorum. Bundan sonra görev yapacağım her yerde bir evinizin olduğunu bilmenizi istiyorum."

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise, "Bizler seçilmiş ve atanmış kişiler olarak aziz milletimize her zaman her yerde görev yapmaya hazırız. Değerli kaymakamımızda buradaki görevini tamamlayarak güzel vatanımızın bir başka bölgesinde hizmetlerine devam edecek. Kendisi ile çalışmaktan mutluluk duydum. Yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yemekte konuşmaların ardından Başkan Yılmazer ve İçişleri eski Bakanı Tantan tarafından Kaymakam Ada'ya plaket taktim edildi.

Sapanca'daki bir restoranda düzenlenen yemeğe; İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan, Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Belediye Başkan Yardımcıları Özcan Yavuz ve Mubin Yeni, Sapanca Turizm Fakültesi Dekanı Mehmet Sarıışık, Sakarya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Büro Müdürü Ali Bahadır Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Mehmet Küçük, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Güven Alan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İzmir, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Müftü Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Semiha Kocabay Akdağ, Mal Müdürü Mine Akay, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, İlçe Sağlık Müdürü Arzu Bostancı Ayan, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Meryem Dişli, Tarım ve Orman Müdürü Süleyman Kabakçı, Orman İşletme Şefi Kamil Ergin, kurum ve daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.