KAMIŞOĞLU YEMEK AÇILDI

Kamışoğlu Yemek, düzenlenen törenle Sapanca'da hizmete girdi.

YOĞUN KATILIM

Çayiçi Mahallesi Mercan Sokak'ta hizmete giren iş yeri açılışına; İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan, Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'in yanı sıra siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile davetliler katıldı.

CESARETLERİ ÖRNEK OLUYOR

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Yılmazer, işletmenin başta iş yeri sahibi Ercan Kamışoğlu olmak üzere Sapanca'ya hayırlı olması dilediğinde bulundu.
Cesareti sebebiyle Ercan Kamışoğlu'nu kutlayan Kaymakam Bilgehan Bayar ise "Kriz var söylemleriyle bir yere varmanız mümkün değil. Böyle girişimcilerimiz cesaretleri ile örnek oluyor. Kendilerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Törende konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Faruk Çelik tarafından dua yaptırıldı. Açılış kurdelası protokol üyeleri tarafından kesildi.

4 ÇEŞİT 12 TL

Açılışı yapılan iş yeri hakkında bilgiler veren Ercan Kamışoğlu, şunları söyledi:

"Her gün 4 çeşit çorba, 8 çeşit ana yemek ve diğer yemek ve içeceklerimiz var. Şeffaf bir işletmecilik yapıyoruz. Dileyen tüm misafirlerimiz mutfağımızı gezebilir, kullandığımız ürünleri görebilir ve yemeklerin ne nasıl yapıldığını izleyebilir. 4 çeşit yemeği 12 liraya satıyoruz. Şuan için ev ve iş yeri servisimiz belli bir kritere göre yapılıyor. Amacımız kaliteli yemeği uygun fiyata vermek."