KADIN MECLİSİNDEN KAYMAKAM BAYAR'A ZİYARET

Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi, Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar'ı ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sever'in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Havva Karaosmanoğlu, Cemile Çakmak, Ayşe Gür ve Arzu Salbaş hazır bulundu.

Sapanca'nın ilk kadın meclisi olarak gerçekleştirmiş oldukları projeler ve çalışmalar hakkında Kaymakam Bayar'a bilgiler veren Başkan Sever, "Gönüllülük esasıyla çalışıyoruz ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak için gayret gösteriyoruz. Kadınlarımızın, toplumsal yaşamımızda üretim, iş, siyaset, kültür, sanat ve buna benzer alanlarda daha fazla söz sahibi olmalarını istiyoruz. Oluşturduğumuz Kadın meclisi sayesinde Sapanca için faydalı işler yapacağımıza ve kadınların neler yapabileceğini göstereceğimize inanıyoruz. Bu platformun bizlere sunulmasında en büyük öncü ve destekçimiz Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer olmuştur. Kadın meclisi üyelerimiz ve ilçemizdeki tüm kadınlar adına başkanımıza bizlere verdiği katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı kadın meclisi üyelerine teşekkür eden Kaymakam Bilgehan Bayar ise "Bir kadın gördüğünüzde bir milleti görüyorsunuz. Çünkü annelerimiz, kadınlarımız nasılsa o devlet kadın eli değmiş gibi titiz, detaylı ve özenle yapılmış oluyor. Hepimizin amacı önce kentimiz için, daha sonra ülkemiz ve en sonunda evrensel anlamda tüm insanlar için iyi işler yapmaktır. Bir yerde mutlak başarı olması için oraya kadın eli değmesi şart. Kadının toplumda hak ettiği saygın konuma ulaşması yolunda elimizden gelen tüm gayreti göstermeye hazırız. Yapılan başarılı projelerinizden dolayı sizleri kutluyorum" diye konuştu.