KADIN MECLİSİNDEN, KAYMAKAM ADA'YA ZİYARET

Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi, Sapanca Kaymakamı Ali Ada'yı ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sever'in yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Zeynep Küçükvardar, Cemile Çakmak, Zeynep Seyhan, Hülya Memi, Selma Saylan ve Emine İlter hazır bulundu.

Sapanca'nın ilk kadın meclisi olarak gerçekleştirmiş oldukları projelere ve çalışmalar hakkında Kaymakam Ada'ya bilgiler veren Başkan Sever, "Oluşturduğumuz kadın meclisi sayesinde Sapanca için olumlu ve faydalı işler yapacağımıza inanıyoruz. Çalışmalarımızla, çocuklarımıza ve çevremizdeki birçok insana ve en önemlisi toplumumuza, kadınlarımızın neler kazandırdığını, neler yapabileceğini göstermiş olacağız" dedi.

Kaymakamlık olarak gereken tüm desteğin sağlanacağını ifade eden Kaymakam Ada ise "Demokrasinin en belirgin göstergelerinden olan kadın kuruluşlarının, sosyal hayattaki varlığının yanında ne kadar aktif oldukları da önemli. Kadının toplumda hak ettiği saygın konuma ulaşması yolunda elimizden gelen tüm gayreti göstermeye hazırız" diye konuştu.

Ziyaret sonunda; Kaymakam Ada, ziyaretlerinden dolayı kadın meclisi başkan ve üyelerine teşekkür etti. Meclis üyeleri ise Sapanca Kaymakamı Ali Ada'ya çiçek takdim etti.