KADIN KOLLARI BAŞKANI MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca Kadın Kolları Başkanı Elif Saral Uzun, Sapanca Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde belediye meclis üyeliği için başvurular devam ediyor.  MHP Sapanca İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Elif Saral Uzun da ilçe teşkilatında evraklarını İlçe Başkanı Gökhan Alemdar'a teslim ederek belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundu.

Uzun, "Doğup büyüdüğüm bu güzel şehrin hak ettiği şekilde yönetilmesine katkı sağlamak, eleştiren değil mücadele eden olmak için mensubu olmak gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden Sapanca Belediyesi meclis üyeliği için başvurumu yaptım. Allah utandırmasın" diye konuştu.

MHP İlçe Başkanı Gökhan Alemdar da meclis üyeliğine başvuru yapan Uzun'u tebrik edip başarılar diledi.  Alemdar, "Kadın Kolları Başkanımız Elif hanım bizlere Ülkü duruşlu, Ülkü bakışlı rahmetli Nurettin Saral ağabeyimizin emanetidir. Kendisine verilen her görevi başarı ile yerine getiren kardeşimizin inşallah belediye meclis üyeliğine seçildiği takdirde de Sapanca'mızın en iyi şekilde yönetilmesi için, haksızlığa, suistimale asla müsaade etmeyeceğinden, vatandaşın hakkına – hukukuna sahip çıkacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Bu görev elbette zor olacak, bizler de MHP İlçe teşkilatı olarak her zaman meclis üyelerimizin yanında olacağız." dedi.

"HİÇBİR PAZARLIĞIN İÇİNDE OLMAYACAĞIZ"

Seçim süreci boyunca MHP'nin hiçbir pazarlığın içinde olmayacağına vurgu yapan Alemdar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha önceden de ifade ettiğimiz gibi, Cumhur İttifakı kapsamında Sapanca'da belediye başkanı adayımız yok. Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir pazarlık içinde olmadı olmayacak da. Seçimlere kendi amblemimiz altında ve kendi meclis üyelerimizle gireceğiz.  Nasıl ki 24 Haziran genel seçimlerinde milletimiz MHP'ye TBMM'de 'denetleme ve denge' görevi verdiyse, Sapanca Belediyesi'nde de MHP'nin denetleme ve denge görevini güçlü bir şekilde temsil etmesini istiyoruz. Allah'tan korkar, kuldan utanırız. Sapanca'mız ve hemşerilerimize en iyi hizmet nasıl verilmeli onun mücadelesini vereceğiz.