İYİLİKTE PAYINIZ OLSUN

İHH Sapanca Temsilcisi Mehmet Baki Kızıltepe, "27 yıldır olduğu gibi bu yıl da yeniden yola çıkıyoruz. Kurbanlarınızı Türkiye dahil 90 ülke ve bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

İHH Sapanca Temsilcisi Kızıltepe 2019 Kurban organizasyonu hakkında yaptığı açıklamada, geçen yıl toplamda 56 bin 931 hisseyi 2 milyondan fazla ihtiyaç sahibine ulaştırdıklarını, bu yıl bu rakamın üzerine çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Kızıltepe açıklamasında şunları kaydetti:

"İHH, 27 yılın verdiği tecrübe ile kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için 'İyilikte Payınız Olsun' sloganıyla Türkiye dahil dünyanın 90 ülke ve bölgesine yola çıkacak. 27 yıldır gerçekleştirdiği kurban çalışmalarında her yıl onlarca ülkeyi ziyaret ederek milyonlarca insana yardım ulaştırıyor. Kampanya kapsamında geçen yıl toplamda 56 bin 931 hisseyi 2 milyondan fazla muhtaca ulaştıran İHH, bu yıl bu rakamın üzerine çıkmayı hedefliyor. Bu yıl ki Kurban hisse bedeli yurt içinde ve yurt dışında tek fiyat 850 TL olarak belirlenmiştir. Vekalet yoluyla kurbanlarını İHH'ya teslim etmiş hayırseverlerin kurbanları, belirlenen ülkeler arasından dilediği yerde kurbanları kesilip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Bilgi için 0506 627 1646 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. Yaklaşmakta olan Kurban bayramının İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum."