İYİLİĞE UZANAN ELLER PROJESİ

Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Sapanca METEM öğrencileri İyiliğe Uzanan Eller Projesi'nde bir araya geldi.

Ortaklaşa gerçekleştirilen proje kapsamında Kadın Meclisi ve Sapanca METEM öğrencileri belirledikleri ihtiyaç sahibi ailelere, yine kendi elleriyle hazırladıkları kolileri dağıttı.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sever, "Gerçekleştireceğimiz projenin ilk toplantısını okulumuzun toplantı salonunda öğrenci kardeşlerimiz ile birlikte yaptık. Geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerimizin istekli ve hevesli olması bizleri çok mutlu etti. Tüm gençlerimize örnek olması dileğiyle çalışmalarımıza başlamaya karar verdik" dedi.

Öğrencilerle bundan sonra da projeler gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Sever, "Projemizde bizlere destek veren başta kolilerimizi sağlayan hayırseverimize, 'İyiliğe Uzanan Eller' Projemizin hayat bulmasında emeği olan; Sapanca Belediyesi'ne, Yerel Market'e, METEM Müdürü Cahit Orhan Ölmez'e, Gülseren Tatlı Bostan'a, Gazipaşa Muhtarı Ali Çömlekçioğlu ve en önemlisi öğrencilerimiz; Burak Al, Cihan Ketti, Eren Erdem, Ali Eren Arslan, Enes Özkılıç, İsmail Özen ve Şiyar Barış'a gelecek nesillere umutla bakmamızı sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.