İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

Sapanca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseler arası İstiklal Marşını güzel okuma yarışması düzenlendi.

İstiklal Marşının kabul edilişinin 98'inci yıl dönümü nedeniyle Sapanca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrenciler, büyük bir öz güvenle sahneye çıkarak okuma ve hitabet hünerlerini sergiledi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yarışmanın koordinatörlüğünü ise Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Kaymakçı yaptı.

Yarışmada alınan sonuçlar şöyle:

Okul öncesi kategorisinde; birinci Sinan Göksun İlkokulu öğrencisi Efsa Naz Balaban, ikinci Gazipaşa İlkokulu öğrencisi Ayçanaz Altun, Sapanca İlkokulu öğrencisi Nuh Kartal Şahin ise üçüncü oldu.

İlkokul kategorisinde; birinci Nazmiye Ömer Sözer İlkokulu öğrencisi Miray Avcı, ikinci Sapanca İlkokulu öğrencisi Ceyda Ceylan, Bilgin Özkaynak İlkokulu öğrencisi Mert Burak Alkan ve Kemal Yener İlkokulu Öğrencisi Havvanur Karakullukçu ise üçüncü oldu.

Ortaokul kategorisinde; Alaçam Ortaokulu öğrencisi Berzah İskender birinci, Şehit Albay Güner Ekici Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Şükrü Eren Yetkinköle ikinci, Kemal Yener Ortaokulu öğrencisi Saime Elif Yılmazkaya ise üçüncü oldu.

Lise kategorisinde; Sapanca Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep Kaya birinci, Şehit Albay Güner Ekici Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emirhan Güneş ikinci, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Şevval Aslantürk ise üçüncü oldu.