İŞTE AK PARTİ'DE ADAY ADAYLARI

AK Parti Sapanca'da aralarında belediye başkan yardımcısı ve eski ilçe başkanının da bulunduğu 4 isim belediye başkan aday adaylığı için randevu aldı.

AK Parti'nin aday adaylığı için son başvuru tarihini 12 Kasım Pazartesi günü olarak açıklamasının ardından ilçe teşkilatında çalışmalar hızlandı.

Sapanca Gazetesi editörlerinin edindiği bilgilere; göre 7 Kasım Çarşamba günü itibariyle belediye başkan aday adaylığı için ilçe teşkilatından randevu alanların sayısı 4'e yükseldi.

İSA SEZER İSTİFA ETTİ

Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı İsa Sezer bugün itibariyle grevinden istifa etti. Sezer, 10 Kasım Cumartesi günü saat 19:30'da aday adaylığı başvurusu için ilçe teşkilatından randevu aldı. Sezer'in başvurusu öncesi meclis üyeliğinden de istifa etmesi bekleniyor. Böyle bir durumda Sapanca Belediye Meclisine yedek üye Adem Gündoğdu girecek. Sakarya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevini ise Zeki Kovar yürütecek.

NAZMİ BOSTANCI

AK Parti'de 3 dönem ilçe başkanlığı görevinde bulunduktan sonra bu görevini Yunus Gümüşel'e devreden ve halen İl disiplin Kurulu Üyesi olan Nazmi Bostancı aday adaylığı için 9 Kasım Cuma gününü seçti. Bostancı'nın başvuru yapacağı saat ise 19:30.

SEMİHA KILIÇ

Sapanca Belediyesi'nde meclis üyeliği görevinde bulunan Kılıç, şuan kadar başvuruda bulunacağını bildiğimiz tek kadın aday adayı. Kılıç'ın aday adaylığı için başvuracağı tarih ise 9 Kasım Cuma günü saat 16:00.

RECAİ ÇAPOĞLU

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi cerrahlarından Recai Çapoğlu'da aday adaylığı için randevu alan isimlerden. Çapoğlu'nun aday adaylığı için başvuru yapacağı tarih 12 Kasım Pazartesi saat 15:00.

Diğer yandan mevcut belediye başkanlarının aday adayı olması için başvuru yapması gerekmiyor. İl ve ilçe başkanları da aday aday olmak amacıyla istifa edemeyecekler. Bu isimler gerekli görüldüğü taktirde genel merkez tarafından resmi süre bitimine kadar olan süreçte görevlendirilecek.