İSMAİL TÜRÜT SAHNE ALDI, SEDAT PEKER NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Türkiye'nin lider saç ekimi kuruluşlarından Arena Med'in ortağı Veli Volkan Aydın, Sapanca'da düzenlenen muhteşem bir düğünle hayatını Aslı Dinç'le birleştirdi.

Saniye ve Erdem Dinç çiftinin kızları Aslı Dinç, Selime ve Mahir Aydın çiftinin oğulları Veli Volkan Aydın'la dünya evine girdi. 

NİKAH ŞAHİDİ SEDAT PEKER

Sapanca Özkum Park'ta düzenlenen düğün töreninde çiftin nikahını Sapanca Belediye Başkanı Doç Dr. Aydın Yılmazer kıydı. Çiftin şahitliklerini ise Sedat Peker ve Selami Balkaya yaptı.

GELİNE TESLİM ETTİ

Yılmazer, nikah töreni sonrası çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını takdim etmesi için Sedat Peker'e verdi.

Sedat Peker ise, "Evlilik cüzdanını sizlerin de müsadesiyle onu en iyi şekilde saklayacağına inandığım gelinimize vermek istiyorum" dedi.

TÜRÜT SAHNE ALDI

Sapanca Gölü kenarında yapılan nikah töreninin ardından davetliler düğünün gerçekleşeceği salona alındı.

Yemeğin ardından ise düğünün sürprizi gerçekleşti ve Ünlü türkücü İsmail Türüt sahne aldı. Şarkıları ve esprileriyle geceye damga vuran Türüt, genç çifte ve misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Aydın ve Dinç ailelerinin davetlilerle yakından ilgilendiği düğünde damadın ağabeyleri Serkan Aydın ve Erkan Aydın ise kardeşlerinin mutluluğuna ortak olmanın ayrı bir heyecanını yaşadı.

GELİN ÇİÇEĞİNİ ATTI

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün töreni, gelin Aslı Dinç'in gelin çiçeğini arkasında toplanan kalabalığa atması ile sona erdi.