İSA SEZER AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI

Sapanca Belediyesi Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis Üyeliğinden istifa eden İsa Sezer, AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Aday adaylığı için Sapanca İlçe Teşkilatına büyük bir kalabalıkla gelen Sezer, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Yunus Gümüşel'e teslim etti.

EN YÜKSEK OY ORANI

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Gümüşel, "AK Parti büyük bir parti ve Sapanca'dan tüm Türkiye'ye seçim kaybetmek gibi bir korkumuz bulunmuyor. Her zaman söylediğim gibi hedefimiz Allah'ın izniyle en yüksek oy oranına ulaşmaktır.  İsa Sezer hem arkadaşım hem kardeşim, hakkında hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BİRLİK BERABERLİK

Önemli olanın AK Parti olduğunu ifade eden İsa Sezer ise "İnanıyorum ki ben ve partimizin tüm aday adayları, yönetici ve üyeleri, AK Parti'nin daha iyi yerlere gelmesi ve oy oranını daha da yükseltmek için mücadele edecek. Burada amacımız bir birimizi kırmak üzmek değil birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmektir. Bu kadar çok aday adayının olması partimizin ne kadar büyük ve demokratik olduğunu gösteriyor. Kim aday gösterilirse gösterilsin Sapanca'mız için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.