INGANT 2018 BAŞLIYOR

Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi (INGANT 2018), 1-3 Kasım tarihleri arasında Sapanca'da düzenlenecek.

Sakarya Uygulamalı Birimler Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Çin-Zhejiang YueXiu Yabancı Diller Üniversitesi Ağırlama Yönetimi Enstitüsü (YIHA) ve Tayland- Siam Üniversitesi ortaklığında düzenlenecek Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 1-3 Kasım tarihleri arasında Sapanca'da gerçekleşecek.

Sapanca Belediyesi ve Sakarya Valiliği'nin katkılarıyla, Sakarya Üniversitesi Sapanca Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nda, 1 Kasım Perşembe günü saat 9:00'da başlayacak olan kongrede turizm eksenindeki yenilik, gelişim ve değişimlerin tartışılmasının hedefleniyor.

Sektörde yaşanan inovasyonların takibi, kullanılan teknolojilerde yaşanan değişimler ve değişen tüketici profilleri gibi alanlarda sunulacak çalışmalar aracılığıyla sektörel dinamiklere ilişkin öneriler geliştirilmesinde fayda sağlanmasının amaçlandığı kongreye turizm sektörüne ilişkin çalışmalar yapan akademisyenler, lisansüstü öğrenciler, sektör temsilcileri ve yerel yöneticiler katılacak.