HASARLI YOLLAR ONARILIYOR

Sapanca Belediyesi Dibektaş Mahallesi'nde parke kaplı yollarda hasar görmüş bölümlerinin tamiratına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ağır tonajlı araçların geçmesi ve kullanımdan kaynaklanan bozuklukları tek tek onararak yolları şık, kullanışlı ve güvenli hale getiriyor. İş programı çerçevesinde belirlenen mahallelerde çalışmalar gerçekleştiren ekipler ilçe genelindeki tüm sokak ve caddeleri tarıyor.

Mahalle muhtarları ile koordineli yürütülen çalışmalarda son olarak Dibektaş Mahallesi'nde 700 metrekarelik alanda kilitli parke tamiratı ve yol iyileştirme çalışması gerçekleştirildi.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın, "Dibektaş Mahallesi'nde kilitli parke taşı bakım ve yama çalışmaları yapılarak parke yollar düzgün ve düzenli bir hale getiriliyor. Dibektaşlıların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol yapım ve tadilat işlerini kısa süre içerisinde tamamlayacağız" dedi.

Diğer yandan Gazipaşa ve Göl Mahallelerinde de kısa bir süre sonra parke tamiratı ve bakım çalışmalarına başlanacağı bilgisi verildi.