HARAMİLER'DEN SAPANCASPOR YÖNETİMİNE DESTEK

Sapancaspor taraftar grubu Haramiler, Başkan Cengiz Çetin'i ziyaret etti.

Kulüp binasında gerçekleşen ziyaret sonrası grup adına yapılan açıklamada, "Ne mutlu bize ki; böylesine derin bir tutkuyu, yüksek hedeflerle buluşturup güzel ilçemize yaraşacak istikametler göstermeye aday büyüklerimizle bu gün burada aynı aşkı paylaşıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yıllarca tekrarlana tekrarlana artık kabak tadı vermiş bütün olumsuzlukları, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak tertemiz yemyeşil - bembeyaz bir sayfa açmak temennisinde olduklarının ifade edildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bir Manchester United efsanesi olan Eric Cantona'nın çok bilinen bir sözü vardır.

'Ben belli bir takıma karşı oynamam, ben yenilgiye karşı oynarım'. Bu, bizler gibi Sapancaspor'a gönül vermiş binlerce Harami'nin tribünden Sapancaspor ile kurduğu bağı en özet şekliyle anlatan bir ifade. Çünkü biz Sapancaspor'u formasının altında, veyahut yönetim koltuğunda kimin olduğuyla ilgilenerek değil; sadece ve sadece yüksek bir aidiyet duygusu ve onulmaz bir aşkla sevdiğimiz için destekler, nerede olduğuyla ilgilenmeden orada olmak arzusuyla peşinden gideriz.

Ne mutlu bize ki; böylesine derin bir tutkuyu, yüksek hedeflerle buluşturup güzel ilçemize yaraşacak istikametler gösterme arzusundaki bir yönetimle aynı aşkı paylaşıyoruz. Ve inanıyoruz ki; Sapancaspor için uzun yıllardır, yarınların bugünden daha güzel olacağına dair asla kırılmayan umudumuz, an itibariyle hiç olmadığı kadar Yeşil ve Beyaz bir ufka doğru yelken açıyor. Bu büyük yolculukta, imkan ve şerait her ne olursa olsun sizlerle beraber aynı istikamette, Sapancaspor istikametinde yürüyeceğimizden emin olmanızı diliyor, başarılar diliyoruz. Bu semtin onurlu duruşudur HARAMİLER."