HAMAM PROJESİ'NDE SONA DOĞRU

Sapanca Belediyesi tarafından Çayiçi Mahallesi'nde yapımı devam eden Sapanca Hamam Projesinde sona gelindi.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer; "Seçim vaatlerimizden biri olan hamam projemizde sona yaklaştık. Verdiğimiz sözlerin daha fazlasını yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz" dedi.

300 metrekarelik bir alanda yapımı devam eden proje hakkında bilgiler veren Yılmazer, "Sapanca'mız için durmadan, yorulmadan, çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Hamam projesinin kültürümüzün ve geleneklerimizin bir parçasını tekrar canlandırmasının yanında, turizm yönünde şehrimize büyük bir katma değer katacağını düşünüyorum. Projemizde; Türk hamamı, sauna, buhar odası, duşlar, masaj odası, kese masaj odası, dinlenme salonu, soyunma odaları, tuvalet, şok havuzu gibi birçok bölüm bulunuyor. Mimari yapısı ve içerisindeki farklı motifleriyle Türk kültürünü yansıtan ve Sapanca'ya yakışan bir proje olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Sapanca halkının kısa süre içinde kullanımına sunulacak olan hamamının dış çalışmalarında asfaltlama işi tamamlanırken, hamam çevresi ve buraya ulaşımı sağlayacak olan güzergahta yaklaşık 350 ton sıcak asfalt döküldüğü bilgisi verildi.