HACIMERCANSPOR DOLUDİZGİN

Sakarya 1. Amatör Küme D Grubunda Sapanca Hacımercanspor, deplasmanda Hacıkışlaspor'u 4-3 mağlup etti.

Hacımercanspor ligin 17'nci haftasında Erenler'de Hacıkışlaspor'un misafiri oldu. Maçta 2-0 yenik duruma düşen temsilcimiz karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı.

Erenler Suni Çim Sahada oynanan karşılaşmada temsilcimiz sahaya; Ömer Faruk, Kadir, Burak, Levent, Ali Said, Tufan Can, İbrahim, Nazmi, Erhan, Berkan ve Tanju 11'i ile çıktı. Ev sahibi Çaykışlaspor ise sahada; Sercan, Semih, Sercan, İlker, Mücahit, Umut, Ömer Faruk, Ensar, Furkan, Serhat ve Batuhan 11'i ile yer aldı.

Maçın ilk dakikalarında yediği gollerle 2-0 mağlup duruma düşen ekibimiz bu gollere Nazmi ve Tufancan'ın 2 golü ile cevap verdi ve ilk yarıyı 3-2 önde kapadı. Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında ev sahibi takım kullandığı penaltı atışını gole çevirince skora eşitlik geldi. Maçın kapanışını ise Berkan yaptı ve skoru 4-3'e getirdi. Maçtan 3 puanla ayrılan Hacımercanspor puanını 38'e yükselterek 3. sıradaki yerini korudu. Karşılaşma sonrası Hacımercanspor teknik ekibi ve futbolcularına AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel tarafından yemek ikramında bulunuldu.