HACIMERCANSPOR DİREKLERİ GEÇEMEDİ: 2-1

Süper Amatör Lig'e yükselme yolunda 4. maçına çıkan temsilcimiz Sapanca Hacımercanspor, Kazımpaşa Birlikspor'a 2-1 mağlup oldu.

Süper Amatör Lig'e çıkmak için Play Off B Grubunda mücadele eden temsilcimiz 4. maçında Erenler'de Kazımpaşa Birlikspor'la karşı karşıya geldi. Skor her ne kadar isteğimiz gibi olmasa da temsilcimiz maçın başından sonuna kadar neredeyse tek kale oynadı. 8'inci dakikada kalesinde gördüğü golün ardından karşı kalede sayısız pozisyona giren temsilcimiz kaleciyi geçse de direkleri geçemedi. 28'inci dakikada Tanju'nun serbest vuruştan kaleye gönderdiği şutu direkten geri döndü. 40'ıncı dakikada bu kez Erhan'ın ceza sahası ön çizgisinden sert şutu kale direğinden geri döndü. İlk yarı Kazımpaşa Birlikspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da yine temsilcimizin üstünlüğü vardı. Ancak rakip geliştirdiği kontra ataklarla golü bulan taraf oldu. 74'üncü dakikada Kazımpaşa Birlikspor'da Sinan takımının ve kendinin 2'nci golünü kaydetti. Bu gölün hemen ardından ise temsilcimizin tek golü geldi. Levent 75'inci dakikada skoru 2-1'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca karşılaşmadan temsilcimiz 2-1 mağlup ayrılarak Süper Amatör Lig'e yükselme ümitlerini büyük ölçüde kaybetti. 

KAZIMPAŞA BİRLİKSPOR: 2 - HACIMERCANSPOR: 1

SAHA: Erenler Suni Çim

HAKEMLER: Gökhan Kahyacık, Furkan Kocayıldız, Halit Musaoğlu

KAZIMPAŞA BİRLİKSPOR: Oğuzhan, Kubilay, Yüksel (dk.46 Erdem), Sezgin, İbrahim, Burak, Sait Emre, Furkan (dk.73 Mustafa), Fatih, Kemal (dk.90+2 Celal), Sinan

ANTRENÖR: Ömer Öztunç

HACIMERCANSPOR: Hilmi, Kadir, Tolgahan, Levent, Ali Sait, İbrahim, Nazmi, Erhan (dk.64 Hasan), Berkan, Tanju, Tufan Can (dk.46 Çetin)

ANTRENÖR: Bayram Ay

GOLLER: Dk.8-74 Sinan (Kazımpaşa Birlikspor), dk.74 Levent (Hacımercanspor)