Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Sapanca Gölü | E-Posta |
Sapanca.com.tr Rss
arabuton

Sapanca.com.tr Ana Sayfa

  • ANA SAYFA
  • GÜNCEL
  • YAŞAM
  • SPOR
  • SİYASET
  • VEFATLAR
  • DEPREMLER
  • HAVA DURUMU
  • TREN SAATLERİ
  • SEÇİM 2024
  • ARŞİV
GÜNCEL
Yazı Boyutu:
DİĞER HABERLER
  • AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI
  • SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI
  • SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ
  • SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
  • ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

GÜRAL SAPANCA HOTEL MUTFAK ŞEFİ BOSTANCI: ALIŞVERİŞE LİSTESİZ ÇIKMAYIN

Sapanca.com.tr bugün 501 kez ziyaret edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kadın Gelişim Akademisi, ‘Mutfak Ekonomisi’ konulu konferansı ile devam etti.

16 Nisan 2015 Persembe

Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda konuşan NG Güral Sapanca Wellness Mutfak Şefi Ramazan Bostancı, katılımcılara ev bütçesine katkı sağlayacak mutfak ekonomisi ile ilgili bilgi verdi.

Alışveriş bilincinin önemine değinen Bostancı, "Alışverişe gitmeden önce mutlaka liste yapılmalıdır. Liste yapmanız bilinçsiz alışveriş yapmanızı önler. Buzdolabımızı aşırı derecede doldurmak bize yarar sağlamaz. Yaptığımız listeye bağlı kalmamız gerekir. Listenin dışına çıktığımızda ekstra maliyete sebep oluruz. Alışverişlerde dikkat etmemiz gereken bir diğer konuda paketlenmiş ürünlerdir. Önceden paketlenmiş ürünlerden uzak durulmalıdır" diye konuştu.

Kalan yemeklerin bir sonraki öğünle değerlendirilmesi gerektiğini de konuşmasına belirten Şef Ramazan Bostancı, "Bir gün önceden kalan yemeklerinizi atmayın. O gün yapacağınız yemekler ile birleştirin. Gün içinde tüketemediğiniz yemeklerinizi kesinlikle çöpe atmayın. Fazla miktarda yemek yapmak maliyet ve israfa sebep olur. Bu yüzden az miktarda yemek yapmak gerekir. Yaptığınız yemekleri küçük porsiyonlar ile servis yapın. Tabağa bir kaşıktan fazla yemek konulmamalıdır. Bu şekilde fazla yemek yapmayı ve oluşabilecek yemek israfını önlemiş oluruz" ifadelerini kullandı.

SAPANCA GAZETESİ

  • Ana Sayfa
  • Arkadaşına Gönder


    Arkadaşına Gönder
      


    Lütfen bekleyiniz..

    * Yasal zorunluluk olarak sitemize giriş yapan herkesin IP bilgisi kaydedilmektedir. Türkiye dışından ve proxy üzerinden yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır. Yasal prosedür çerçevesinde sitemizde yapılan işlemlerin kim tarafından yapıldığı tespit edilebilmektedir. Bu nedenle, ziyaretçilerimizin sorumluluğunun kendilerinde olduğu bilinciyle servislerimizden yararlanmalarını önemle rica ediyoruz.
     


    GÜRAL SAPANCA HOTEL MUTFAK ŞEFİ BOSTANCI: ALIŞVERİŞE LİSTESİZ ÇIKMAYIN: Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kadın Gelişim Akademisi, ‘Mutfak Ekonomisi’ konulu konferansı ile devam etti.

    Alt logo Nazarlık Anasayfa | Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Yasal Uyarı
    Sapanca'dan Anında Haberiniz Olsun İstiyorsanız Doğru Adrestesiniz..
    Copyrights © 2025 Sapanca.com.tr Sapanca Gazetesi tüm hakları saklıdır.
    Sapanca City Guide
    2019 Sapanca Seçim Sonuçları
    D'Hondt Meclis Üye Dağılımı Hesaplama Aracı