GÜMÜŞEL OLASI TARİHİ VERDİ

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, "AK Parti Belediye Başkanı Adaylarının en geç 10 Ocak 2019 tarihine kadar açıklanmasını bekliyoruz" dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı'nda düzenlenen devir teslim töreninde Fevzi Kılıç görevini Yunus Tever'e devretti. Aynı törende Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Ocak'ta Karasu'da temel atma törenine katılacağı açıklandı.

Sapanca İlçe Başkanı Gümüşel ve Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'in de katıldığı tören sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Gümüşel, "İlçe Belediye Başkanı adayları 13 Ocak'taki açılış sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan'ın da katılacağı programla tanıtılacak" diye konuştu.

AK Parti Belediye Başkanı Adaylarının en geç 10 Ocak 2019 tarihine kadar açıklanmasını beklediklerini ifade eden Gümüşel, "Tüm ilçeler gibi Sapanca'mızın da adayı bu süreçte belli olacak. Adayımızın belirlenmesinin ardından en kısa sürede hazırlıklarımızı tamamlayarak çalışmalarımıza hız vermek istiyoruz" dedi.