GÜMÜŞEL: 'GURUR DUYUYORUM'

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı, değerlendirme ve teşekkür toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, "Böyle büyük bir ailemiz olduğu için gurur duyuyorum" dedi.

YOĞUN ÇALIŞMA GÖSTERDİK

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı'nın tüm birimleri Aşina Restoranda düzenlenen toplantıda bir araya geldi. AK Parti'nin kuruluşundan bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür eden Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, seçim öncesi AK Parti teşkilatı olarak benzeri pek sık görülmeyen yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

"BAŞARI KENDİNDEN GELMİYOR"

Başarının ekip işi olduğuna vurgu yapan Yılmazer, "İlçe başkanımız 'her eve gireceğiz her vatandaşımızla görüşeceğiz' dedi. Gerçekten de 35 günün sonunda teşkilat olarak sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadık. Allah'ta bu özverinin, bu inanmışlığın mükafatını sandıkta verdi. Bundan sonrada Sapancamız ve ülkemiz için yerel idare olarak teşkilatımızla birlikte sonuna kadar mücadele edeceğiz. Başarı kendinden gelmiyor. Ana kademesinden gençlik ve kadın kollarına, mahalle başkanlarına, yerel idaresine kadar bir ekip olarak çalıştık. Allah bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde başarıları nasip etsin" dedi.

Konuşmasına seçim öncesi süreçte gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler vererek başlayan İlçe Başkanı Gümüşel, teşkilatın tüm birimlerine teşekkür etti.

"ESKİ YENİ DEMEDİK HEP BİRLİKTE ÇALIŞTIK"

Planlamaların eski yeni demeden tüm teşkilat yöneticileri ile birlikte yaptıklarını kaydeden Gümüşel, "Ağabeylerimizle kardeşlerimiz bir araya gelerek 29 mahallemiz için planlamalar gerçekleştirdik ve ona göre hareket ettik. Başta Genel Başkanımız, Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cumhur İttifakı'ndaki dik duruşu sebebiyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Rabbimden 24 Haziran seçim sonuçlarının tüm ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

"BAŞARI DA MAĞLUBİYET TE BİZİM"

AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu söyleyen Gümüşel, "Başarı ne ilçe başkanı, ne belediye başkanı, ne kadınlar nede gençlik kollarının başarısıdır. Başarı teşkilatın hangi kademesinde olursa olsun, görev alsın almasın bizlerle birlikte yürüyenlerin başarısıdır. Başarıda bizim mağlubiyette bizim. Biz birlikte bir aileyiz. Büyük bir aile olduğumuz içinde gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

"BU SEÇİMİN BAŞ MİMARI KADINLARIMIZDIR"

Teşkilatın tüm birimlerine teşekkür eden Gümüşel, şunları kaydetti:

"Tüm birimlerimize ama özellikle kadınlar kolumuza, Başkanımız Hatice Şahinoğlu'na ve tüm kadınlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Ramazan ayında aç susuz bizlerle birlikte kapı kapı gezdiler. Güneş çıktı terledik, yağmur yağdı ıslandık. Onlar hep yanımızdaydı büyük bir azim ve özveri örneği gösterdiler. Bu seçimin baş mimarı kadınlarımızdır.

TEŞEKKÜR

Gençlik Kolları Başkanı Enes Serdar başta olmak üzere tüm gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Onlarda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, partimizin ana kademesine, üst kurul delegelerimize, görev alan almayan partimizin isimsiz kahramanlarına, SKM Başkanı Şakir Şükrü Memi, emektarımız bizlerin kahrını çeken parti müdürümüz Mehmet Keskin ve elimiz ayağımız her şeyimiz parti sekreterimiz Belkıs hanıma bir kez daha teşekkür ediyorum.

BAŞKAN YILMAZER'E TEŞEKKÜR

Bizlere verdiği destek için ilçe başkanı olarak Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer'e bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman geri çevirmedi her zaman yanımızda oldu.

EN YÜKSEK OY ORANI

2001 yılında kurulan partimizde ilçemizde Cumhurbaşkanlığı düzeyinde en yüksek oy oranı bu seçimde nasip olmuştur. Bu başarıda kimin emeği geçtiyse tek tek hepsine teşekkür etmek istiyorum."

"BU GÖREVİ HAKKIYLA VE LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİM"

Sakarya'dan çok daha fazla milletvekili çıkarmak istediklerini ancak nasip olmadığını belirten Milletvekili Kenan Sofuoğlu, ise "Mazbatamızı alıp teşekkür programlarımıza başladık. Rabbim inşallah hayırlı işler nasip etsin. Emeklerinizden ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizlere vermiş olduğunuz bu görevi hakkıyla ve layıkıyla yerine getireceğim. Bundan sonra daha sık görüşeceğiz" dedi.

Program, seçim öncesi ve sonrasını çalışmalarının yer aldığı videonun gösteriminin ardında sona erdi.