GÜMÜŞEL, DUBLE YOLU GÜNDEME GETİRDİ

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından 'Şehirlerin Ekonomik Beklentileri' isimli toplantı düzenlendi. Toplantıda İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca duble yolunu gündeme getirdi.

Ramada Otel'de düzenlenen toplantıya AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bilen, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve il yönetimi üyeleri yer aldı. Toplantıda; şehrin ekonomik haritası oluşturularak ekonomik gereksinimler belirlendi.

RAPORLAR ANKARA'YA

AKP Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman ise "81 ilde gerçekleştirilecek 'Şehirlerin Ekonomik Beklentileri' başlıklı toplantı için bugün Sakarya'dayız. Toplantılarımızda şehirlerimizin ekonomisini yakından tanımış olacak, beklentileri raporlar halinde hazırlayacağız. İş dünyası, STK temsilcileri ve akademisyenlerle de bir araya geleceğiz. Vatandaşlara da bazı sorular yöneltip raporlar tutacağız ve Ankara'ya ileteceğiz" dedi.

DUBLE YOLU GÜNDEME GETİRDİK

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Sapanca İlçe Başkanı yunus Gümüşel ise "Şehrimizin ve ilçemizin sorunlarını ilettik. İlçe teşkilatı olarak özellikle İzmit Adapazarı bağlantı yolunun Yanık – Göl Mahallesi arasındaki bölümüne duble yol yapılması konusunu tekrar gündeme getirdik. Bu raporlar cumhurbaşkanımızın önüne gidecek inşallah hayırlı bir sonuca ulaşacağız" şeklinde konuştu.