GÜMÜŞEL'DEN ADAY TANITIM TÖRENİNE DAVET

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, tüm Sapancalıları AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşecek olan aday tanıtım törenine davet etti.

"HUZUR BULDUĞUM ŞEHİR SAKARYA"

AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adaylarının 13 Ocak Pazar günü saat 15:00'da, Sakarya Spor Salonunda düzenlenecek törenle tanıtılacağını hatırlatan Başkan Gümüşel, "Cumhurbaşkanımız Sakarya'yı çok seviyor. Her zaman ağzından 'Huzur bulduğum şehir' sözlerini duyuyoruz. Bizlerde teşkilatlar olarak muhteşem bir kalabalıkla Cumhurbaşkanımızı Sakarya'da ağırlamak ve huzurlu bir şekilde uğurlamak istiyoruz" dedi.

"AK PARTİ BİR DAVA PARTİSİDİR"

AK Parti'nin bir dava partisi olduğunu belirten Gümüşel, Sapanca Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Bu davaya inancını her geçen gün arttıran, güvenen milletimizin desteğiyle 2002 yılından bu yana görevde bulunan AK Parti iktidarlarında Türkiye'nin durdurulamaz yükselişi ve hayal diye nitelendirilen tüm yatırımların tek tek hayata geçmesi, milletimizin geleceğe umutlarını arttırmış ve Yeni Türkiye'nin temelini oluşturmuştur" diye konuştu.

MERKEZ VE MAHALLELERDEN OTOBÜSLER KALKACAK

Program öncesi Sapanca İlçe Teşkilatı olarak gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında da da bilgiler veren Gümüşel, "Pazar günü saat 10:00'da kadın kollarımız ve gençlerimiz Sakarya Spor Salonuna hareket edecek. Teşkilat binamızın önünden saat 10:00-14:00 saatleri arasında servislerimiz vatandaşlarımızı Sakarya Spor Salonuna taşıyacak. Bunun yanında tüm mahallelerimizden de otobüsler kalkacak. Tüm Sapancalı hemşehrilerimizi aday tanıtım törenimize davet ediyorum" şeklinde konuştu.

"KAYITSIZ ŞARTSIZ ÇALIŞACAĞIZ"

Sapanca Belediye Başkan Aday Adaylarının tamamına eşit mesafede olduklarını kaydeden Gümüşel, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Mevcut belediye başkanımızla birlikte toplam 10 aday adayımız var. Teşkilat olarak hepsine eşit mesafedeyiz. Parti büyüklerimizin uygun gördüğü en hayırlı aday adayımız kimse teşkilat olarak kayıtsız şartsız önümüze bakarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah, Sapanca'ya en iyi hizmetleri yapacak olan en yüksek oyu alacağımız aday adayımızı bu göreve nasip etsin."