GÜMÜŞEL: '94 RUHU İLE HAREKET EDECEĞİZ'

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul Belediye Başkanı olduğu yerel seçimlerdeki gönül belediyeciliği ruhu ile hareket edecek, her gönüle girecek, 'önce millet önce memleket' diyerek, tevazu, samimiyet ve gayret ile çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

ÖZKUM PARK'TA

Özkum Park'te düzenlenen toplantıya AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye başkanı aday adayları, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ve mahalle başkanları katıldı.

BAĞLILIK VE DURUŞ

Toplantı açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ve tüm belediye başkan aday adaylarına süreçte gösterdikleri samimiyet, parti değerlerine olan bağlılıkları ve duruşları sebebiyle teşekkür etti.

ÖRNEK TEŞKİLAT SAPANCA

Sapanca İlçe Teşkilatının Sakarya'nın örnek teşkilatlarından biri olduğunu ifade eden Gümüşel, "En alt biriminden yönetim kuruluna, ilçe başkanına kadar birlik ve beraberlik içerisinde, partimizin değerlerine uygun hareket eden bir teşkilatız. Bunu da hep birlikte sağladık ve devam ettiriyoruz. Aday adaylığı sürecinde mevcut başkanımız ve aday aylarımıza eşit mesafede durduk. Her zaman Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan görevi kime verirse onunla kayıtsız şartsız çalışacağımızı belirttik" dedi.

YILMAZER'E TEŞEKKÜR

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'e hizmetleri için teşekkür eden Gümüşel, "Belediye başkanımız Aydın Yılmazer'e teşkilatla olan uyumlu çalışmaları sebebiyle teşekkür ediyorum. Bugüne kadar teşkilatımıza, belediyemize, insanımıza, Sapancamıza emekleri oldu. Bir ilçe başkanı olarak bunları anlatmak bizlerin vazifesidir. Kendisine yapmış olduğu hizmet için şahsım ve tüm teşkilat mensuplarımız adına, 6 binden fazla üyemiz ve tüm seçmenlerimiz adına tekrar teşekkür ediyorum. Allah bundan sonraki hayatını hayırlı etsin" diye konuştu.

EN BÜYÜK DESTEĞİ VERECEĞİZ

Gümüşel, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Uzun yıllardır birlikte yürüdüğümüz, birlikte siyaset yaptığımız. AK Parti'de 2 dönemdir meclis üyeliği görevini yürüten, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde partimizin Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen ağabeyimize de teşkilat mensuplarımız adına tüm ilçemize hayırlar getirmesi dileğiyle hoş geldiniz diyorum. 24 Haziran seçimlerinde nasıl ki tam kadro sahada kapı kapı gezdiysek, 21 bin eve, iş yerine nasıl ki cumhurbaşkanımızın selamlarını iletip destek istediysek, şimdi de adayımız Özcan Özen ağabeyimizle Allah nasip ederse yakın bir zamanda aynı şekilde çalışmalarımıza başlayacağız.  Kapı kapı dolaşacağız ve seçimlerde inşallah en yüksek oy oranına ulaşarak cumhurbaşkanımıza Sapanca'dan en büyük desteği vereceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul Belediye Başkanı olduğu yerel seçimlerdeki gönül belediyeciliği ruhu ile hareket edecek, her gönle girecek, 'önce millet önce memleket' diyerek, tevazu, samimiyet ve gayret ile çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Vatanın milletin bekası için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile dimdik yürüyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve teşkilat mensuplarına, Cumhur İttifakı'nın yapıtaşlarına teşekkür ediyor selamlarımızı gönderiyorum. Seçim sürecinde de Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül veren kardeşlerimiz ile samimiyet, dostluk ve ahenk içerisinde hep birlikte yolumuza devam edeceğiz."

EMANETİ TESLİM EDİYORUZ

Teşkilatçılığın verilen görevleri yerine getirmek olduğunu ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, "Emaneti, 2014 yılında yine AK Parti'li bir dava arkadaşımızdan aldığımız gibi 2019 Mart ayında inşallah yine 30 yıllık dava arkadaşımız ve ağabeyimize teslim edeceğiz. Teşkilatçıyım, partimizin değerlerine saygılıyım demek lafla olmaz. Hiçbir söz eyleme dönüşmediği sürece başarıyı getirmez. Refah Partisi ile başlayan süreçte tarafıma Serdivan ve Sapanca Belediyelerinde görevler verildi. Her iki belediyedeki çalışmalarımın ardından 2003 yılında üniversitede görev aldım. Daha sonra ise 2013 yılında belediye başkanı adayı olmak için tarafıma görev verildi. 2014 yılında ise Allah belediye başkanlığını nasip etti. Dünya, Türkiye ve teşkilatımızın lideri şimdi de üniversiteye dönmemi ve profesör olma görevini bana tevdi etti ben de bunu başarmak için çaba sarf edeceğim. Daha sonra da inşallah yeni görevlerde bulunacağım. Teşkilatçılık budur. Bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum" dedi.

ÖZEN'E DESTEK VURGUSU

Belediye Başkan Adayı Özcan Özen'in her zaman yanında olmaya devam edeceğini kaydeden Yılmazer, "2014 yılından bugüne 15 Temmuz darbe girişimi, sel felaketi başta olmak üzere birçok olumsuzluk yaşadık. Dolu dolu bir 5 yılı tamamlıyoruz. Hiç kimse AK Partili bir belediye çalışmadı diyemez. Sözlerimizin üzerinde vaatlerimizin üzerinde işler yaptık. 10-15 yıl görev yapıp hiçbir şey yapmadı denilmek yerine 5 yılı dolu geçirmenin ayrı bir gururu ve mutluluğu içerisindeyim. Rabbime şükürler olsun bu kadar güzel eseri hayata geçirdik. Bunları yaparken desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ilçe teşkilatıma, meclis üyelerime, mahalle başkanlarıma ve Sapanca halkına teşekkür etmek istiyorum. Değerli adayımız Özcan Özen'e ne gerekiyorsa kendim adaymışçasına 24 saat destek vereceğim. Devam eden ve yapmayı planladığımız projeleri kendisine aktardık bu yöndeki çalışmalarımız da devam ediyor. Önemli olan Sapanca kazansın, teşkilatımızın bayrağı her daim dalgalansın ve liderimiz bizden güç alsın. Yaklaşık 2.5 ay süren aday adaylığı sürecinde teşkilatımıza yakışır bir şekilde hareket eden teşkilat mensuplarımız ve aday adaylarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı olarak kendisinin gösterilmesinin ardından zaman kaybetmeden çalışmalara başladıklarını belirten AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen ise konuşmasında şunları söyledi: "Görevin tarafımıza verilmesinin ardından ilçe teşkilatımızla birlikte zaman kaybetmeden çalışmalara başladık. Sabah namazından gece yarılarına kadar sahadayız. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın partimize olan teveccühünü görme şansımız oldu. Bizler partimizin değerlerine bağlı insanlarız. Durmadan yorulmadan çalışarak inanıyorum ki 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde en yüksek oy oranına ulaşacağız. Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer tarafından gerçekleştirilen ve devam eden projeler var. Amacımız hem bunları tamamlamak hem de üzerine yenilerini eklemek olacak. Her türlü çalışmamızda önceliğimiz şeffaflık olacak. Ben değil biz olacağız. Tüm projelerimizde ilçe teşkilatımızla uyum içerisinde, danışarak, her kesimin görüşlerini alarak, hatta gerekirse diğer partilerden de görüş alarak hareket etmek istiyoruz. İnsan odaklı gönül belediyeciliği prensibi ile daha da uç noktalara ulaşacağız. Sapanca'nın geçmiş yıllarda yapılan imar sorunlarını çözmek için ayrı bir özen göstereceğiz. Hep birlikte Sapanca için çalışacağız ve başarılı olacağız."