GÜÇLÜ, SAADET'TEN ADAY ADAYI OLDU

Saadet Partisi Sapanca'nın önde gelen isimlerinden Adnan Güçlü'nün kızı Ayşe Güçlü, Saadet Partisi Sakarya Milletvekili olmak için aday adayı oldu.

Aday adaylığı için Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığına başvurusu yapan Jeofizik Mühendisi Ayşe Güçlü, Saadet Sakarya'dan ikinci kadın aday adayı oldu. Güçlü milletvekilliği aday adaylık başvuru tutanağını Saadet Partisi Sakarya İl Seçim Karargah Başkanı Ali Ahmet Çelik'e teslim etti.

Başvuru işleminin ardından açıklamalarda bulunan Güçlü, yapılacak seçimin hayırlara vesile olmasını diledi.

Kadın aday adayı olmaktan gurur duyduğunu belirten Güçlü, "Yapılacak olan genel seçimde Saadet Partisinden aday adayı oldum. Böyle bir dönemde kadın olarak bu camiadan aday adayı olmanın gururu içerisindeyim. Seçim sonunda milletimizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde en iyi ve en doğru şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Son dönemde siyasette, mecliste ve ülke yönetiminde kadın adayların az sayıda olmaları, kadınlarımızın yönetimde söz hakkı verilmesinde geri noktalarda olduğumuz görülmektedir. Bizler de bütün bunları göz önüne alarak çalışmalarımızı yürüttük ve aday adaylığı konusunda başvurumuzu yaptık" dedi.