GÜÇLÜ, ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Saadet Partili Sakarya Milletvekili adayı Sapancalı Ayşe Güçlü seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayı Ayşe Güçlü ve partinin kadın kolları üyeleri çalışmalarına devam ediyorlar.

Esnaf ziyaretlerinde bulunan hanımlar, ellerindeki broşürlerle birlikte Saadet iktidarında yapacakları çalışmaları anlatarak vatandaştan 'değişim' için destek istiyorlar.

Ziyaretlerde partilerinin vaatlerini seçmenlerle paylaşan Güçlü, ekonomik nedenlerden dolayı evlenemeyen çiftlere faizsiz kredi verileceğini söyledi.

Toplumsal çözülmelerde en önemli etkenin, ülkedeki aile yapısının bozulması olduğunu da dikkat çeken Güçlü, "Sağlıklı aile yapısını etkileyen en temel problemlerden biri işsizliktir. İşsizlik oranının yüksek olduğu ülkemizde bu sebepten dolayı aile içi şiddet, boşanmalar, psikolojik bunalımlar sıklıkla görülmeye başlanmıştır. İşsizlik ailede ciddi çatışmaları beraberinde getirmektedir. Eve ekmek götüremeyen baba rolü, açlığa ve sefalete tahammülü kalmamış anne modeli, bu durumun sonuna kadar etkisinde kalan çocuklar, milletimizin bir gerçeği haline gelmiştir. Saadet iktidarında aile ve evlilik kurumu güçlendirilecek ve sorunlar sistemli bir şekilde ele alınacaktır. Dar gelirli aile fertlerinin eğitimi desteklenecek ve eğitim gören çocuklara burs verilecektir" dedi.