GELENEK İLE GELECEK SANATTA BULUŞTU

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu "Dünya Sanat Günü" dolayısıyla hazırladıkları "Gelenekten Geleceğe" etkinliği Serdivan AVM'de gerçekleşti.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin hazırladığı etkinliğin ilk günü; Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğr. Gör. Gülay Öktem İnce, Serdivan Fikir Sanat Akademisi eğitmenleri ve öğrenciler ziyaretçiler için atölye çalışması gerçekleştirdi. Mono baskı, çini, hat ve ebru çalışmasının gerçekleştiği atölye çalışmasına Devlet Konservatuarı öğrencisi Yüsra Güçlü ise ney dinletisi ile eşlik etti.

Etkinliğin ikinci gününde Mehmet Demir İlköğretim Okulu öğrencileri arasında yapılan resim yarışmasının sergi açılışı ve ödül töreni gerçekleştirildi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Kaymakam Çatmadım, bu tür projeleri desteklemeye devam edeceklerini belirterek projeyi gerçekleştiren Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerine emekleri ve katılımcılara sanat dolu anlar yaşattıkları için teşekkür etti.

Etkinliğinde proje ekibinde; Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğrencileri Burcu Ürenay, Kübra Öz, Zehra Berfin Korkmaz, Meryem Sevim, Ruken Bekiroğlu, Rabia Elbi, Yasemin Karataş, Yeşim Büyüktaş, Hilal Özdemir ve Furkan Karakuş yer aldı.