FUTSAL VE BADMİNTON TURNUVASI DÜZENLENDİ

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında Sapanca'da Futsal ve Badminton Turnuvası düzenlendi.

FUTSAL TURNUVASI

Sapanca Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Futsal Turnuvası 8 Ekim Pazartesi günü start aldı ve 12 Ekim Cuma günü oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

5 gün süren turnuvada; küçükler kategorisinde Nazmiye Ömer Sözer Ortaokulu birinci olurken, Muazzez Sabri Gündoğar Ortaokulu ikinci, Sinan Göksun Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Yıldızlar kategorisinde ise; Nazmiye Ömer Sözer Ortaokulu birinci olurken Sinan Göksun Ortaokulu ikinci, Alaçam Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupaları Sapanca İlçe Emniyet Müdürü Hakan İzmir, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz ve İlçe Spor Müdürü Mehmet Uçar tarafından takdim edildi.

BADMİNTON TURNUVASI

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Badminton Turnuvası ise Sakarya genelinden öğrencilerin katılımı ile 13 Ekim Cumartesi günü gerçekleşti.

Müsabakalar sonunda Büyük Erkekler kategorisinde Metehan Taze birinci olurken Ömer Çetin Çakıroğlu ikinci, Kemal Yalur ise üçüncü oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde Abdullah Koçak birinci, Samet Mutlu ikinci, Halit Ünlü üçüncü, Yıldız Bayanlar kategorisinde Şeydanur Biçer birinci, Ayşenur Gündüz ikinci, Ecrin Furtacı üçüncü, Minik Erkekler kategorisinde Egemen Menlik birinci, Hazar Erkan ikinci, Kayra Yusuf Reisoğlu ise üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri Gençlik ve Spor Sakarya İl Müdürü Fatih Çelikel ve İlçe Spor Müdürü Mehmet Uçar tarafından takdim edildi.

Müdür Çelikel turnuva sonrası Sapanca Atatürk Kapalı Spor Salonunda çalışmalarını sürdüren karate takımını da ziyaret ederek Antrenör Tayfun Kobaş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.