FUAR ALANINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Sapanca'nın Kırkpınar sahilinde bulunan yapımına başlanan fuar alanında Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sapanca Belediyesi ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

26-29 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali hazırlıkları kapsamında şuana kadar; stantlar için sabit yer altı elektrik hattı, sulama hattı, arazi drenaj hattı, parke çalışması, fuar giriş takı, çim ekimi, mescit, tuvalet, şadırvan, dere kenarı sınır çitleri, alan güvenliğini sağlamak için güvenlik kamerası çalışmaları gerçekleştirildi.

Fuara katılımın yüksek olmasını beklediklerini belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, "Fuar alanın kalıcı olması için çalışıyoruz. Gerçekleşecek olan festivalin Sakarya'daki, Sapanca'daki süs bitkisi üreticiliğine büyük katkı sağlayacak. Bu organizasyonun üreticinin ulusal ve uluslararası rekabetteki gücünü artırmak için bir fırsat olduğuna inanıyorum. Bu doğrultuda desteğimizi esirgemeden çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İnşallah, Sapanca'ya yakışan hem sektöre hem de ekonomimize büyük desteği olacak festivalimiz halkımıza hayırlı uğurlu olur" dedi.