ERKAN ÇAPOĞLU MUHTAR ADAYI OLDU

Kurtköy esnaflarından Erkan Çapoğlu, Fatih Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. Çapoğlu, "Fatih Mahallesine Bir Fatih Lazım" dedi.

HALKIMIZ İÇİN…

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yaklaştığı bugünlerde, muhtar adayları da çalışmalarına hız verdi. Kurtköy Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Çapoğlu, kalıcı ve sürdürülebilir hizmetin yeni yüzü olmak için yola çıktıklarını söyledi.

Mesai gözetmeksizin çalışacaklarını belirten Çapoğlu, "Doğa harikası bir mahallede yeşilliğin, suyun ve temiz havanın içinde yaşıyoruz. Bu güzelliği içerde yaşayanlar olarak biz değil de, dışarıdan gezmeye gelen kişiler daha iyi görüyor ve kıymet veriyor. Hatta buralardan mülk edinmeye çalışıyorlar. Sapanca turizm şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, bu süreçte biz de Fatih Mahallesi'ne turistik değer katmanın yollarını arayacağız. Mahallemizde, sorumluluğunu üstlendiğimiz her bir hane ve üyelerinin, sosyal, kültürel ve ekonomik sorunları olsun tüm ihtiyaçlarını gidermek için samimiyetle mücadele edeceğiz" diye konuştu.  

İLHAMI TARİHİMİZDEN ALACAĞIZ

Kurtköy Ahiler Derneği adında yeni bir oluşumu hayata geçirmek istediklerini kaydeden Çapoğlu, "Devletimiz çeşitli kurumları aracılığıyla düşmüşe, yoksula, ihtiyaç sahiplerine gereken yardımları yapıyor lakin herkes bu yardımlardan yararlanamıyor. Bu sebeple biz de kadim tarihimizden aldığımız ilhamla esnaf arkadaşlarımızı organize edecek ve Kurtköy merkezli bir ahi teşkilatı kuracağız. Şehir dışına yani gurbete okumaya giden lise ve üniversiteli gençlerimiz başta olmak üzere yardıma muhtaç mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını, kuracağımız 'Kurtköy Ahiler Derneği' üzerinden karşılayacağız. Cumhurbaşkanımızın her platformda dillendirdiği 'Veren El, Alan Elden Üstündür' deyişini düstur edinecek ve 'Veren El, Alan Eli Hiç Bilmeyecek' şekilde, hassasiyetle yardım çalışmalarını sürdüreceğiz" şekline konuştu.