ENGELLİ BİREYLERE VE AİLELERİNE YÖNELİK EĞLENCE PROGRAMI DÜZENLENDİ

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği, engelli bireylere ve ailelerine yönelik eğlence programı düzenledi.

Sapanca Belediyesi Sahil Çay Bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğin açılışında konuşan Dernek Başkanı Cemil Ertuğ, "2018 yılında düzenlediğimiz genel kurulun ardından hem birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi hem de engelli bireyler ve ailelerimize moral olsun diye yaz konserleri düzenleme kararı aldık" dedi.

Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Ertuğ, "Sapancalı Sanatçılar Kürşat Gürel ve Orçun Çakıroğlu ile Ahmet Kıtır'a teklif götürdük sağ olsunlar onlarda bizleri kırmadı. Tamamen ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu etkinliğimiz için başta Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer olmak üzere organizasyon firmamıza ve sanatçılarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

YENİ YÖNETİM

Kongrede oluşan yeni yönetim hakkında da bilgiler veren Ertuğ, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Daha önce kongrede aday olmayacağımı açıklamıştım ancak üyelerimizden gelen yoğun istek üzerine yeniden aday oldum ve başkan seçildim. Yeni yönetim kurulumuz Günnur Çelik, Türkan Yıldırım, Emel Emil, Melike Uçar, Remzi Gür ve Mehmet Yığın'dan oluşuyor. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da engellilerin sesi olmaya devam edeceğiz."

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Etkinlik için Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimini kutlayan Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise engelli bireylerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

ENGELLİ HİZMET ARACI

Kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan engelli hizmet aracı hakkında bilgiler veren Yılmazer, "Bu araçla önemli bir eksikliği gidermiş olduk. Aracın gördüğü talep ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha bizlere gösterdi. Dernek başkanımızın engelli kardeşlerimiz için bizlerden istediği tüm taleplerini imkanlarımız dahilinde karşılıyoruz. Sosyal İşler Müdürlüğümüzde gece gündüz çalışmalarına devam ediyor" dedi.

Program konuşmalar sonrası konserler gerçekleşti.