ENES NALBANTOĞLU, 2. LİGE TRANSFER OLDU

Sapancalı Başarılı futbolcu Enes Nalbantoğlu, 2 yol aradan sonra yeniden profesyonel oldu. Enes, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor transferin son gününde Kardemir Karabükspor'un 23 yaşındaki genç kanat oyuncusu Sapancalı Enes Nalbantoğlu'nu renklerine bağladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan'la bir araya gelen Enes Nalbantoğlu kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, "Enes Nalbantoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor'a uzun yıllar başarıyla hizmet edebilecek yetenekli bir futbolcu. Enes'i renklerimize bağlayarak transfere son noktayı koyduk. Pazar günü konuk edeceğimiz Zonguldak Kömürspor maçıyla yeni sezona merhaba diyeceğiz. Taraftarlarımızı heyecanlandıracak bir kadro kurduğumuza inanıyoruz" dedi.

Enes Nalbanoğlu ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, "Hedefleri olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. En kısa sürede takıma adapte olacağıma inanıyorum. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un imajı Türkiye'de gerçekten çok güzel. Herkes Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan övgüyle bahsediyor. Bende böyle bir kulübün formasını giyeceğim için hem çok mutlu, hem de çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.