DOYASIYA EĞLENDİLER

Sapanca Engelli Anneleri ve Çocukları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu işbirliğinde Sapanca'da etkinlik düzenledi.

Sapanca Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Yeşim Özütok, etkinliğine gerçekleşmesindeki katkıları sebebiyle Sapanca Belediyesi ve Sapanca Meslek Yüksek Okuluna teşekkür etti.

Engelli bireylerin topluma kazandırılması ve yaşam kalitelerinin arttırılması gerektiğini belirten Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu Müdür Yardımcısı Ayşegül Yazıcı, "Engelli olmak hiç kimsenin tercihi değildir. Toplum olarak tüm insanları olduğu gibi kabullenmek, farklılıklara tahammül edebilmek insan olma felsefemizin gereğidir. Okul olarak temel hedefimiz, sorumlu olduğumuz öğrencilerin kendi başlarına hayatlarını devam ettirmeleri ve kendi kendilerine yeterli bir duruma gelmelerini sağlamaktır" dedi.

Etkinlikte konuşmaların ardından 2. kademe öğrencilerin hazırladığı jimnastik ve dans gösterileri ile 3. kademe öğrencilerinin hazırladığı erik dalı gösterileri sergilendi.