DERNEKTEN FESTİVAL TEŞEKKÜRÜ

Sapanca ve Arifiye Dış Mekan Süs Bitkisi Üreticileri Derneği yöneticileri Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Sapanca ve Arifiye Dış Mekan Süs Bitkisi Üreticileri Dernek yöneticilerinden; Osman Kubilay, Hasan İlter, Tayfun Pir ve Hakkı Remzi Adıyaman 26 – 29 Eylül tarihleri arasında Sapanca Kırkpınar Havaalanında düzenlenen Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali'ne vermiş olduğu desteklerinden dolayı Başkan Yılmazer'i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyaret için teşekkür eden Başkan Yılmazer, "İlki gerçekleştirilen Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali'nin Sapancamıza büyük bir kazanım olduğunu düşünüyorum. 60 bin metrekare içerisinde ülkeye örnek olabilecek bir festivale Sapanca olarak ev sahipliği yaptık. Bu festivalle üretici ve tüketiciyi bir araya geldi. Bu festivalin gelişimi için bundan sonrada desteğimizi sürdüreceğiz. Böylesine güzel bir festival alanını da Sakaryamıza Sapancamıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'na Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na, SATSO Başkanı Akgün Altuğ'a ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.