DEDE, KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ'NDE

Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, yeni eğitim ve öğretim yılında hizmete açılan Sapanca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

Müdür Dede, okul ziyaretinde ilk olarak okulun bölümlerini dolaşarak Okul Müdürü Mehmet Ali Garip'ten bilgiler aldı. Dede, daha sonra ise öğretmenlerle toplantı düzenledi.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Dede, burada yaptığı konuşmada, "Yeni eğitim ve öğretim yılında da daha önce olduğu gibi hangi şartta olursa olsun her zaman öğrenci ve öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin başarılı bir eğitim öğretim sezonu geçirmelerinde, her öğrenci için birebir rehberlik desteği verilmesi önemli. Bu konuda öğretmenlerimizi cesaretlendirecek her türlü adımı atmaya hazırız" dedi.

Ülkemizin her alanda büyük bir seferberlik halinde olduğunu hatırlatan Dede, "Güvenlik güçlerimiz ülkemizin istikbali konusunda canlarını feda ederken, eğitim ordumuz olan öğretmenlerimizin de aynı uğurda aynı fedakarlığı göstereceğine inancımız tamdır" diye konuştu.