CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAKARYA'DA KONUŞTU

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Sakarya'da düzenlenen mitinge katıldı.

"Hak ve hakikat yolunda 40 yıldır birlikte yolculuk yaptığımız Sakarya'nın ilçelerindeki, mahallelerindeki, hanelerindeki vatandaşlarımızı selamlıyorum" diyen Erdoğan, "Artık bahar kendini iyiden iyiye belli etmeye başladı. Bahar, yılın bir mevsimi. Sakarya'nın gönlü vatan sevgisiyle, millet sevdasıyla, ülkeye hizmet aşkıyla dört mevsim baharı yaşıyor. Baharın müjdecisi olarak havaya, suya, toprağa düşen cemreler, inşallah 31 Mart'ta büyük ve güçlü Türkiye'nin müjdecisi olarak ben inanıyorum, sandıklara da düşecektir" şeklinde konuştu.

Sakarya'ya 17 yılda 24 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Erdoğan, daha sonra yatırımlar hakkında bilgiler vererek önümüzde süreçte yapılması planlanan projeleri anlattı.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitinge Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti ve MHP Sakarya Milletvekilleri ile Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen ve İlçe Başkanı Yunus Gümüşel'in de aralarında bulunduğu belediye başkan adayları ve ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter pistinden meydana otobüsle gelirken, yol üzerinde oyuncak, çay ve kitap dağıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan miting sonunda da vatandaşlara bez çanta içerisinde çay dağıttı. Erdoğan son olarak 16 AK Parti ve bir Cumhur İttifakı Adayı ile sahnede halkı selamlarken "Bir Aşk Hikayesi" şarkısını seslendirdi.