CUMHUR İTTİFAKI'NDAN İLK TOPLANTI

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, Kırkpınar Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlara meclis üyesi adaylarını tanıttı, projelerini anlattı.

Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi'nde bulunan Seçim İletişim Bürosu önünde düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Adayı Özcan Özen'in yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda Özcan Özen, Sapanca için gerçekleştirmek istediği projeler hakkında bilgiler verdi. Belediye Meclis Üyesi Adayları tek tek vatandaşlara tanıtıldı. 

SAPANCA'DAN LİDERLERE SELAM

Toplantı açılışında konuşan AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, "Devletimizin ve vatanımızın bekası için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bu ittifakı oluşturdukları için bir kez daha teşekkür ediyor Sapanca'dan sevgi ve saygılarımı yolluyorum. 15 Temmuz gecesi mayasını milletimizin attığı; sokaklarda, meydanlarda Cumhur İttifakını kuran aziz milletimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"1 NİSAN'DAN İTİBAREN ÖZCAN ÖZEN'LE HİZMETE DEVAM"

Konuşmasında Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'e de teşekkür eden Gümüşel, "2014 yılından bu güne kadar ilçemize kattığı hizmetler için Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer'e teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta ta Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan Adayı Özcan Özen ağabeyimize tüm mahallerimizin destek vereceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. İnşallah 31 Mart akşamı sizlerin vereceği güçlü desteklerle 1 Nisan'dan itibaren Özcan Özen ağabeyimizle hizmetlere kaldığı yerden devam edeceğiz. 31 Mart akşamı Sapanca'dan en yüksek oy oranına ulaşarak cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz. Cumhur İttifakımıza destek vererek bugün burada bizlerle olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, toplantımızın ilimize, ilçemize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.  

"SAPANCA İÇİN YENİ BİR SAYFA AÇACAK"

Çok yoğun bir çalışma takviminin son günlerini yaşadıklarını belirten MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, "Seçim süreci boyunca İlçemizde her sokağa girdik ve her gönüle değdik. Bu süreç boyunca gördük ki büyük milletimizin Cumhur İttifakı'na büyük bir sevgisi ve güveni var. İşte ben bugün bu meydanda, bu sevgi ve güvenin vücut bulmuş halini görüyorum. Bu güzel kalabalığı görünce bir kez daha emin oldum ki Allah'ın izniyle 31 Mart akşamı sandıklardan Cumhur İttifakı çıkacaktır. 1 Nisan'da Cumhur İttifakı Sapanca Belediye Başkan Adayımız Özcan Özen ve her biri birbirinden değerli meclis üyelerimizle Sapanca için yeni bir sayfa açacak, geleceğin marka şehri Sapanca için hep birlikte çalışacağız. Biz biliyoruz ki Cumhur İttifakı Türkiye'nin geleceğinin teminatıdır. Biz biliyoruz ki Cumhur İttifakı millidir, milliyetçidir. Biz biliyoruz ki Cumhur İttifakı Büyük Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletidir" şeklinde konuştu.

"HİZMET GÖTÜRÜLMEYEN YER BIRAKMAYACAĞIZ"

Aday olarak makama değil hizmete talip olduğunu belirten Cumhur İttifakı AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, "Milletimizin derdiyle dertlenmeye talibiz. Bizim davamız gönül köprüleri kurma davasıdır. Bizim işimiz yapmakla olur, yıkmakla değil. Bizim işimiz milletle olur, zilletle değil. Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güç ve hizmet aşkıyla hizmet götürülmeyen yer bırakmayacağız. Tevazu, samimiyet ve gayretle gönül belediyeciliğin en güzel örneklerini birlikte yaşayacağız. Ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, engellilerimize, mağdur ve mazlumlara sosyal, kültürel, spor odaklı hizmetler üreteceğiz. Yeşilin ve mavinin kenti Sapanca'mızı turizm alanında örnek bir ilçe haline getireceğiz" dedi.

"FİKİRLER, GÖRÜŞLER ALARAK, GELECEĞİ DÜŞÜNEN PROJELER"

Cumhur İttifakı'nın en güzel örneğinin Sapanca'da yaşandığını kaydeden Özen, "Cumhur İttifakı meclis üyesi adaylarımızla gece gündüz demeden kol kola birlikte sahadayız. Bugün sizlerde bu alanı doldurarak 31 Mart'ta Sapanca'mızın bu ittifaka nasıl sahip çıktığını göstermiş oldunuz. Bizim gayemiz ilçemize en doğru açıdan bakabilmek. Fikirler, görüşler alarak, geleceği düşünen projeler hazırlamaktır. İnsan odaklı yönetim modelimizin temeli olan planlarımızı şeffaf yapmaktır. Her insana adaletle hürmet edecek, şehrinin ve insanlarının maddi manevi tüm varlığını kutlu bir emanet olarak görüp sahip çıkacak, herhangi bir kesime ve kişiye değil sadece milletine ve devletine sadakat gösterecek belediye anlayışıyla çalışacağız. İnsanlara farklı davranmadan, birilerine menfaat sağlamadan, sizleri mahcup edecek bir adım atmadan, başkanlık görevimi yerine getireceğime söz veriyorum" diye konuştu.

Özen konuşmasının sonunda ise şu sözlere yer verdi:

"Cumhur İttifakı çatısı altında çıktığımız bu yürüyüşte, inşallah 15 meclis üyemizle birlikte Sapanca'mıza yeni projelerimizi kazandıracağız. İlçemizde seçimleri başarıyla tamamlayarak, sizlere en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun. Rabbim çalışmalarımızı kolaylaştırsın. 31 Mart günü milletimizin teveccühü ile hepimize bayram coşkusu olsun."

TEŞEKKÜR

Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek konuşmasının başında, soğuk hava olmasına rağmen Cumhur İttifakına destek için meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti.

DESTEK

Vatandaşlardan Özen ve ekibine destek isteyen Atabek, "Bizim derdiğimiz vatandaşa hizmet. Milletimize hizmetkar olmak. Vatandaşlarımıza tevazu ve gayretle hizmet edecek ekip, şuan burada bulunan Belediye Başkan Adayımız Özcan Özen ve belediye meclis üyesi adaylarımız. Ben bu kardeşlerime kefilim ve buradan milletvekilleri olarak her zaman yanlarında olacağımıza söz veriyorum. Projelerinden, icraatlarında elimizden gelen tüm imkanlarla yanlarında olacağız. Sizler bizlere vize verdiğiniz Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderdiğiniz, bizlerde sizin için çalışıyoruz. Bu akşamda bu ekip için sizlerden vize istiyorum ki Sapanca'ya hizmet etsinler. Onlara kardeş, yoldaş, destek olun. Allah desteğiniz için razı olsun. İnşallah alınların akı ile millete hizmet etme görevlerini sizlerin de desteği ile yerine getirecekler" dedi.