CHP SAPANCA'DAN SAADET PARTİSİ'NE DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için düzenlenen imza kampanyasına destek verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, Kadın Kolları Başkanı Nuray Dikmen, parti ilçe yönetimi ve kadınlar kolu üyeleri, Sapanca İlçe Seçim Kurulu'na gelerek Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başlatılan imza kampanyası kapsamında dilekçe verdi.

Saadet Partisi Sapanca İlçe Başkanı Yaşar Çömlekçioğlu'nun kendilerini ziyareti sonrası böyle bir karar aldıklarını belirten CHP Sapanca İlçe Başkanı Cengiz Çiçek,  "Başkan Çömlekçioğlu, Sapanca'dan 500 imzanın toplanacağını ve kendileri açısından bu imzanın toplanmasında bir sorunlarının olmadığını ancak bizlerden de destek beklediğini söyledi. 2 partinin kaynaşması açısından iyi olabileceğini ayrıca belirtti" dedi.

Parti yönetimi olarak yapılan oylama sonucu destek olma karar aldıklarını ifade eden Çiçek, "Sayın Çömlekçioğlu'na şahsım adına seve seve destek verebileceğimi, yalnız parti yönetimimize de sormam gerektiğini söyledim. Parti yönetimimiz ve kadın kolları başkanımızı da içine alan bir oylama sonucu önerimiz firesiz kabul edildi. Bundan dolayı yönetimimize ve Saadet Partisi ilçe başkanı Yaşar Çömlekçi'ye teşekkür ederim bizlere bu fırsatı verdikleri için. Hangi aday olursa olsun, cumhurbaşkanı adaylığı için imza veririz. Önemli olan fırsat eşitliğinin her aday için sağlanmasıdır. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın da imzaya ihtiyacı olması halinde, hiç fark etmezdi ona da imza verebilirdik" diye konuştu.

Çiçek açıklamasını şöyle tamamladı:

"Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'nin seçime girebilmesi için partimiz, 15 milletvekili transfer edilmişti. Hatta ve hatta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın siyasi olarak önünü de zamanında CHP açmıştı. Bizler sadece adayların önünü açabiliriz, karar verecek olan merci yüce halkımızdır ve halkımızın vereceği karara saygımız sonsuzdur."