CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ ŞAHİN'DEN TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Halk Patisi Sapanca Belediye Meclis Üyesi Nihat Arda Şahin, Hukuk Komisyonun kurulması sebebiyle belediye meclisi ve Başkan Özcan Özen'e teşekkür etti.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yayınlayan Şahin, şunları kaydetti:

"Sapanca Belediyesi tarihinde bir ilk olan ve kurulmasına öncülük ettiğimiz Hukuk Komisyonu önergemizi kabul eden değerli Sapanca Belediye Meclisine ve Belediye Başkanı Özcan Özen'e teşekkürü borç biliriz.

Hukuk; toplumun genel menfaatinin veya fertlerin toplumun ortak iyiliğini sağlamak maksadıyla konulan ve kamu gücü ile desteklenen kaide, hak ve kanunların bütünüdür. Daha yaygın bir tanım yapacak olursak hukuk adalete yönelmiş toplumsal yaşama düzenidir. Bu nedenle Hukuk Komisyonunun Belediye Meclisince havale edecek işleri sonuçlandırması ve raporu meclise sunması çok büyük önem arz etmektedir. Sonuç olarak hukukun üstünlüğünü esas alarak Sapanca'da yerel yönetimin mükemmelleşmesine öncülük edecek demokratik, özgür, katılımcı, etik ve eşit değerler doğrusunda sosyal belediyeciliği en iyi şekilde icra etmek adına hukuk komisyonunun kurulması bizleri çok mutlu etmiştir."