CENGİZ ÇİÇEK EKİBİNİ VE PROJELERİNİ TANITTI

Millet İttifakı Sapanca Belediye Başkan Adayı Cengiz Çiçek, düzenlenen toplantıda meclis üyesi adayları ve projelerini tanıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı'nın Sapanca Belediye Başkan Adayı Cengiz Çiçek, eski Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıda Sapanca için hayata geçirmek istediği projelerini partililerle paylaştı.

Toplantıya; CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Millet İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Kolip, CHP Sapanca İlçe Başkanı Nuray Dikmen, İYİ Parti Sapanca İlçe Başkanı Burhan Arıkan, CHP ve İYİ partinin il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

NURAY DİKMEN

Toplantı açılışında konuşan İlçe Başkanı Dikmen, çabalarının Sapanca'nın daha iyi bir şekilde yönetilmesi ve daha yaşanabilir bir yer olması için olduğunu söyledi. Dikmen Sapanca'da bir şeylerin değişmesi gerektiğine inandıklarını ifade ederek, "Değişim şart" dedi.

BURHAN ARIKAN

İYİ Parti İlçe Başkanı Burhan Arıkan, "Birlik ve beraberlik içinde 1 Nisan'da Allah bizlere iyi belediye yöneticiliği yapmak, hizmetin en iyisini sergilemek amacıyla hizmetin en güzelini nasip etsin" diye konuştu.

ERDOĞAN ISIR

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır ise konuşmasında partilerden 31 Mart için söz istedi. Isır, "Bizler hepinize inanıyoruz,  31 Mart'ın sonunu bahar yapmaya söz veriyor musunuz? Cengiz Çiçeği Belediye Başkanı yapmaya söz veriyor musunuz?" şeklinde konuştu.

SELÇUK KILIÇASLAN

Millet İttifakı olarak Sakarya'da uyumlu bir çalışma yürüttüklerini ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, "24 Haziran seçimlerinde de çok uyumlu bir çalışma yürüterek başarılı olduk. Biz o kalede bir gedik açıktık. Şimdi sıra ikinci gediği açmakta. Allah izin verirse Sakarya'nın kaderini değiştirmek için tekrar yollardayız. Sizlerin de çabalarıyla bunu başaracağız" dedi.

CİHAN KOLİP

Millet İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Kolip, "Sakarya eğer çok güzel yönetiliyor ve idare ediliyor olsaydı. İnanın belki de hiç birimiz bu görevleri kabul etmezdik. Ancak bu şehri idare edenlerin partileri bile kendilerini değiştirme ihtiyacı duymuşlardır. O yöneticilere bir şeyi hatırlatmak istiyorum. Sakarya'yı bu köy görüntüsüne sizler getirdiniz" diye konuştu.

OSMAN NURİ ERDOĞAN

CHP Sapanca eski Belediye Başkanı Osman Nuri Erdoğan, konuşmasının büyük bir bölümünü görev yaptığı süreçte Sapanca'da gerçekleştirilen hizmetlere ayırdı.

Maddeler halinde bilgiler veren Erdoğan konuşmasının sonunda ise "Vatandaşlarımızın yardıma ihtiyacı olduğunda hep yanlarındaydık. Cengiz Çiçek başkanım ve kadrosunun da benim yürüdüğüm yoldan yürüyeceğine inanıyorum. Bu sebeple bu kadroyu canı gönülden destekliyorum. Sizlerin de onları desteklemenizi istiyorum" dedi.

ÜMİT DİKBAYIR

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, konuşmasında, "31 Mart akşamı bu seçim bitecek. Bizlerin arasına ağza alınmayacak laflar sokmaya çalışıyorlar. Bunlara müsaade etmeyin. Asla bir birinizin kalbini kırmayın. Sapanca'yı Cengiz başkan yönetince ne olacak? Teröriste bomba mı verecek? Silah mı verecek? Önce kendilerine baksınlar. Asla böyle şeylere müsaade etmeyin. Bizler, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Kürt'ü, Gürcü'sü bu ülkede hep birlikte beraber yaşıyoruz. Mutluyuz ve huzurluyuz" sözlerine yer verdi.

CENGİZ ÇİÇEK

Millet İttifakı Sapanca Belediye Başkan Adayı Cengiz Çiçek, konuşmasında göreve gelmeleri durumunda izleyecekleri yol hakkında bilgiler verdi. Projelerini tanıttı. Çiçek projelerin tamamının halkın talepleri doğrultusunda hazırlandığını söyledi.

Çiçek, belediye ye ait hiçbir araziyi satmayacaklarını, insanları ötekileştirmeyeceklerini, hakkaniyetli olacaklarını ve ilçenin ekonomik anlamda kalkınabilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti sergileyeceklerini belirtti.

MECLİS ÜYESİ ADAY TANITIMI

Başkan Adayı Çiçek'in konuşmasının ardından Belediye Meclis Üyesi Adayları tek tek sahneye gelerek kendileri hakkında ve neden meclis üyesi adayı oldukları hakkında bilgiler verdi.

MEHMET BEKAROĞLU

Konuşmasında provokasyon konusunda partililere dikkatli olmaları önerisinde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, "Bizleri hazırladıkları alana çekmek için yapmadıklarını bırakmıyorlar. Uzatmaları oynuyorlar. Türkiye'nin önünü açacak, Cumhuriyet Halk Partisi'ni tam bir sosyal demokrat parti haline getirecek ve iktidar yapacak olan Cengiz Çiçek ve ekibi gibi kadrolardır" dedi.

ENGİN ÖZKOÇ

Program sonunda konuşan CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, "Sizler beni 34 yıl sonra bu kentte milletvekili yaptınız. Ben bu güne kadar elimden geleni yaptım ama bu kadrolar bende daha fazlasını yapacak. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Anası babası okutacak, yurtdışına gönderecek, bilgisini birikimini kazanacak, rahat ve huzurlu bir yaşam sürmek elinde. Evi, barkı, arabası, oteli, kardeşleri, geniş bir ailesi yani her şeyi var, her şeye sahip. Ama o Sapanca'da çıkıyor ve diyor ki. Sapanca'da yaşayan yetimin kazanan da hakkı vardır. Ben onu alacağım ve o yetime vereceğim" şeklinde konuştu.