BURAK KOÇ MECLİSE ADAY ADAYI OLDU

Sapanca'nın genç girişimcilerinden Burak Koç, Cumhuriyet Halk Partisi'nden belediye meclis üyesi aday adayı oldu.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi CHP'de belediye meclis üyeliği başvuruları devam ediyor. Kurtköy'ün sevilen isimlerinden Burak Koç'ta, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Nuray Dikmen'e teslim ederek belediye meclis üyesi aday adayı oldu.

CHP Sapanca İlçe Teşkilatında bir dönem yöneticilik görevinde de bulunan Koç, başvurusu sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kuşaklardır Sapanca'da var olmuş Kurtköylü bir aileni ferdi olarak üniversite hayatımda önce grafikerlik bölümünü bitirdim daha sonra uluslararası ilişkiler bölümünü kazandım ve buradaki eğitimime devam etmekteyim. Eğitim hayatımın yanı sıra ticari anlamda baba mesleği olarak yapı malzemeleri ile kafe restoran işletmeciliği sektörlerinde faaliyet gösterdim. Şuanda da konaklama ve gıda üzerine yeni bir girişime adım atmaktayım. Tüm ticari ve eğitim hayatımın dışında uzun yıllardır Kurtkoyspor'un kaptanlığını yapıyorum.

Yıllarımı farklı alanlarda ve farklı şekillerde Sapanca gençliğine vermiş biri olarak,  nezdimdeki tüm gençlerin adına sesimizi yükseltebilmek ve duyurabilmek, taleplerimizi ve beklentilerimizi ön yargısız aktarabilmek, çözüm üretebilmek amacıyla aday adayı oldum. Yıllarca biz ve bizim gibi girişimci gençlerin sesinden uzak aynı şeyler yapılarak farklı sonuçlar beklendi. Artık söylenecek sözü bitenlerin kenara çekilip bizim söz sahibi olma sıramız geldi. Niyetimiz net olduğu için desteğimizin de tam olacağını düşünüyorum."