BURADA HER ŞEY ORGANİK

Sapanca Uzunkum Mahallesi'nde hizmete giren Köybahçe, yüzde 100 doğal ürünleri tek bir adreste topluyor.

KÖYBAHÇE

Bükre ve Efkan Arapoğlu'nun hizmete açtığı Köybahçe'de tamamı doğal olan ürünlere ulaşmak mümkün. Sakarya Caddesi üzerinde Uzunkum Mahallesi'nde bulunan Köybahçe'de ev yapımı süt reçeli başta olmak üzere ev yapımı erişte, pekmez ve sirke çeşitleri ile köy yumurtası satışı yapılıyor.

YÜZDE 100 DOĞAL

Satışını yaptıkları ürünlerin tamamının yüzde 100 doğal olduğunu belirten Bükre Arapoğlu, "Dükkanımızda; kendi üretimimiz olan süt reçeli, erişte, nar, elma, kara üzüm ve alıç sirkesi,  Sakarya'nın köylerinden temin ettiğimiz elma, üzüm ve pancar pekmezleri, Yanık Mahallemizden acı bal, Geyve ilçemizden çiçek balı, Muğla'dan ise çam balının satışını yapıyoruz" dedi.

FARKLI ALTERNATİFLER

Süt reçelinin özellikle çocukların gelişimi için önemli olduğunu ifade eden Arapoğlu, "Süt reçeli; süt, şeker ve limontuzundan yapılıyor. İçerisinde başka bir tatlandırıcı ya da katkı maddesi yok. 100 gramında 250 miligram kalsiyum bulunuyor. Buda özellikle çocukların kas ve kemik gelişimi için önemli. Sütten yapılması, herhangi bir katkı maddesi içermemesi ve nispeten daha hafif bir tatlı olması dolayısıyla tatlı tüketiminde farklı bir alternatif olarak tercih edilebilir" diye konuştu. (Haber: Arzu Yakar)