BÖMSE TURİZM HİZMETE GİRDİ

Sapanca BÖMSE Turizm Seyahat Acentesi AK Parti Grup Başkanı Mehmet Naci Bostancı'nın da katıldığı törenle hizmete girdi.

Ersin Caddesi üzerinde hizmete giren iş yerinin açılış törenine AK Parti Grup Başkanı Mehmet Naci Bostancı'nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, CHP Sapanca İlçe Başkanı Nuray Dikmen, CHP Sapanca Belediye Başkan Adayı Cengiz Çiçek, MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, iş adamları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Faruk Çelik dua yaptırdı. Ardından açılış kurdelası protokol üyeleri tarafından kesildi.

TANITIM

BÖMSE Turizm adına açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Yılmazer, "Açılışımıza katılan katılamayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim. Marmara'nın incisi güzel Sapanca'mıza BÖMSE Turizm markası ile yıllarca hizmet etmek en büyük arzumuz. Bu süreçte Sapancamızı yurtiçi ve yurtdışı bir dünya markası haline getirmek için elimizden gelen çabayı kuşkusuz ki göstereceğiz" dedi.

KALİTE

Hizmet verdikleri alanlar hakkında da açıklamalarda bulunan Yılmazer, "BÖMSE Turizm olarak yurtiçi ve yurtdışı uçak biletleri, gemi turları, haç-umre, vize işlemleri, konaklama hizmetleri, kültür turları, otel rezervasyonları, havaalanı transferleri, yapmaktayız. Önceliğimiz her zaman kalite ve misafir ve müşterilerimizin memnuniyetidir" diye konuştu.