BELEDİYE, SAĞLIKTAN ÖDÜN VERMİYOR

Sağlık konusundaki hassasiyetiyle öne çıkan Sapanca Belediyesi, bünyesine kazandırdığı iki adet sağlık aracı ile ihtiyacı olan vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.

Sapanca Belediyesi tarafından ilçede yaşayan yaşlı, engelli, kimsesiz ve yatağa bağımlı hasta vatandaşlara ücretsiz hasta nakil hizmeti sunmaya devam ediliyor. 

Biri engelliler için özel hazırlanan hasta nakil araçları için talepte bulunan vatandaşların; hızlı, güvenli, hijyenik ve ücretsiz olarak sağlık kuruluşlarına sevki sağlanıyor.

Haftanın 5 günü hizmet veren hasta nakil hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların ise 0 549 327 54 54 nolu telefondan randevu almaları yeterli oluyor.

Hizmet hakkında bilgiler veren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, "Sapanca Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğümüzün bünyesindeki kadro ile bu hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Nakil hizmetimiz, sağlık kuruluşlarına sevki yapılan hastanın, hastane içindeki işleri bitiminden tekrar evine götürülmesiyle tamamlanmaktadır. Sosyal belediyecilik anlayışımız kapsamında yürüttüğümüz, ücretsiz hasta nakil hizmetimiz, cenaze işlerimiz, erzak, ekmek, giyim yardımlarımız ile sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını bir nebzede olsa hafifletmeye çalışıyoruz" dedi.