BAŞKANDAN ŞAMPİYONLARA BAKLAVALI KUTLAMA

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Antalya'da düzenlenen Hitsporder 3. WOW Kremlin Cup turnuvasına şampiyon olan Akademispor'u idman yaptığı sahada ziyaret etti.

Sapanca Belediyesi Spor Kompleksinde gerçekleşen ziyarette Gümüşel'e Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahinoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Serdar ile Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Sporcu ve teknik heyeti tek tek tebrik eden Gümüşel, daha sonra ise baklava ikramında bulundu.

"BU TÜR BAŞARILAR BÜYÜK EMEK VE ÖZVERİ İSTER"

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten İlçe Başkanı Gümüşel, "İlçemizdeki çocuklarımız, gençlerimiz, kardeşlerimiz, sportif anlamda her geçen gün yeni bir başarıya imza atıyor. Buda ilçemiz için ve bizler için gurur kaynağı. Bu kardeşlerimizi yetiştiren antrenörlerimiz kendi hayatlarından kısarak bu kardeşlerimize destek oluyor, eğitiyor, düzgün bireyler olmaları için çaba sarf ediyor. Her zaman söylediğim gibi spor bir çocuğa kazandırılabilecek en güzel alışkanlık ve yaşam tarzıdır. Sapanca Akademispor'u bizlere böyle bir gururu yaşattıkları için tekrar kutluyorum. Özellikle teknik ekip ve başkanımızı ayrıca kutluyorum çünkü bu tür başarılar büyük emek ve özveri ister" dedi.