BAŞKAN YILMAZER, ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, şampiyon olan Sapanca Belediyesi Ring Sporları Merkezi sporcularını makamında ağırladı.

Zeynep Ece Bostancı, 26-29 Nisan 2018 Muğla ilinde düzenlenen Türkiye Kick Boks şampiyonasında 40 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.  Afra Adıyaman ise 48 kiloda Lowkick ve 50 kiloda hight contact branşlarında şampiyon olurken milli takım antrenörü aynı zamanda Afra ve Zeynep Ece'nin antrenörü Serkan Yılmazer 3. Uluslararası Türkiye Kick Boks turnuvasında, Light Contact ve Point Fighting branşlarında 74 kiloda şampiyon oldu.

KUTLADI

Sporcuları kutlayarak başarılarının devamın dileyen Başkan Yılmazer, "Spor ve sporcunun her  zaman yanındayız. İlçemizin yetiştirmiş olduğu gençlerimizin böyle başarılara imza atmalarından bizlerde gurur duyuyoruz. Sizin gibi gençlerimizi yetiştiren, sporu sevdiren antrenörlerimize de teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

TEŞEKKÜR

Milli Takım Antrenörü Serkan Yılmazer ise "Sapanca Belediyesi Ring Sporları Merkezi sayesinde gençlerimiz spor aktivitelerinde bulunuyor. Zeynep Ece ve Afra gibi gençlerimiz spor merkezinde eğitim görüyor. Genç nesil için yapılan hizmetten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HEDİYE TAKDİM ETTİ

Ziyaret, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer tarafından sporculara çeşitli hediyeler takdim edilmesinin ardından birlikte hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.