BAŞKAN GÜMÜŞEL: '24 HAZİRAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN'

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin resmi olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından Sapanca'da vatandaşlar kutlama yaptı.

AK Parti Sakarya İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalık, araçlarıyla konvoy oluşturdu. Türk bayrakları ile sevinç gösterisi yapan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar attı.

24 HAZİRAN BAYRAMI

İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, burada yaptığı konuşmada "24 Haziran bayramınız kutlu olsun" dedi.

Seçimin 2,5 milyona bulan İslam aleminin seçimi olduğunu ifade eden Gümüşel, "Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, seçim kararı aldığında 65 gün vardı. Teşkilatımızın tüm birimleri ve belediye başkanımızla ilçeyi kapı kapı gezerek cumhurbaşkanımızın selamını ilettik. Bu yalnız AK Parti'nin, Sapanca'nın, Sakarya'nın ve Türkiye'nin değil, 2.5 milyara ulaşan İslam aleminin seçimidir. Allah hayırlı etsin. 'Bizler bu yola kefenimizi giyip çıktık" diyen bir liderin yanında siyaset yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Sapanca olarak cumhurbaşkanımıza en güçlü desteğimizi verdik. Ak Parti'ye gönül veren bizleri destekleyen herkesten Allah razı olsun hepsine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

Konuşmasının sonunda teşekkür eden Gümüşel, "Güçlü Türkiye için oluşturulan Cumhur İttifakı sebebiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bir kez daha tüm vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Bu 2 isim ülkemizin yetiştirdiği nadide devlet adamlarıdır. Buradan Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenmek istiyorum. Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkadan. İşte millet, işte Sapanca burada" diye konuştu.

"DÜNYA LİDERİ DİM DİK AYAKTA DURUYOR"

Konuşmasına partinin tüm birimlerine teşekkür ederek başlayan Belediye Başkanı Yılmazer, en büyük teşekkürü ise Sapanca halkının hak ettiğini söyledi.

Yılmazer, "Dünya lideri dim dik ayakta duruyor tüm Müslümanların yüzü gülüyor. Sizler olduğunuz sürece de dim dik ayakta durmaya devam ediyor. İlçe başkanımızın öncülüğünde teşkilatımızla 17 bin evi ziyaret ettik, gidilmedik ev, sıkılmadık el bırakmadık. Allah'ta bereketini nasip etti" dedi.