BAŞKAN ERTUĞ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Ertuğ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle toplantı düzenledi.

Dernek hizmet binasından düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Ertuğ, "Engellilik bir suç değildir diyerek çıktığımız yolda, Allah razı olsun bana inan ve güvenlerin de desteği ile Sakarya'nın en genç dernek başkanı olarak görevime devam ediyorum. Alnımızın akıyla büyüklerimizin de desteğiyle bu günlere kadar geldik. Bilinmesini isterim ki benim ve ekibimin amacı kalıcı hizmetlerde bulunmak. Bu amaçla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada engelli bireylerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Sapanca'da engelsiz yaşam amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yılmazer, "Engelsiz yaşam çerçevesinde belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalıştık. Bu süre zarfında başkanımızın ve kardeşlerimizin talebi üzerine engelli tuvaleti yaptık, dernek ofisi tahsis ettik, engelli kardeşlerimize ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla asansörlü engelli aracını hizmete aldık. Düzenlediğimiz tüm yeni yol ve kaldırımları engelli kardeşlerimizin de kolayca yararlanacağı şekilde dizayn ettik. Tüm projelerimizi engelli kardeşlerimizi de düşünerek planlıyor hayata geçiriyoruz" diye konuştu.