BAŞKAN ERTUĞ, İFTARDA SÜRPRİZ YAPTI

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği, iftar düzenledi. Sapanca Gölü sahilindeki iftarda, engelli bireylere servis hizmeti verecek aracında tanıtımı yapıldı.

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Sapanca Gölü sahilinde bulunan belediye çay bahçesinde dernek üyelerine yönelik iftar programı gerçekleştirdi.

Engelliler Federasyonu Başkanı Emriye Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, belediye meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı iftar programında aileler hep birlikte oruç açtı.

Hep birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Dernek Başkanı Cemil Ertuğ, konuşmasında engelli bireyler için sürprizi olduğunu açıkladı.

Yaklaşık 6 aydır yaptıkları çalışmaların olumlu sonuçlandığını belirten Ertuğ, "İlçemizdeki engelli ağabeylerimizin, kardeşlerimizin en büyük sorunlarından biri olan engelli asansörü bulunan nakil aracını, Sapanca Belediye Başkanımızın destekleri ile ilçemize kazandırdık. Artık ihtiyacı olan üyemiz bizi veya belediyeyi arayarak bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilecek. Bu hizmetimiz ile Sakarya'da üçüncü ilçe olduk. Yeni aracımız ve Ramazan ayımız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ertuğu'un konuşmasının ardından görme engelli Nazlı Tanta, "Biz engelliyiz" isimli kendi yazdığı ilahiyi seslendirdi.

Program, iftar sonrası engelli asansörlü nakil aracının dernek üyelerine tanıtımı ile sona erdi.