BAŞKAN ERSİN CADDESİ ESNAFINI DİNLEDİ

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine Ersin Caddesi'ndeki esnaflarla devam etti.

Mesaisine esnaf ziyaretleri ile başlamaya gayret ettiğini belirten Yılmazer, "Bunu rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde esnafımızın ayağına gidiyor dertleri varsa dertlerini, önerileri varsa önerilerini dinliyoruz, hayır dualarını alıyoruz" dedi.

Halka hizmet hakka hizmettir felsefesiyle hareket ettiklerini kaydeden Yılmazer, "4 yıllık süre içerisinde ilçemizde bir çok yeniliğe imza attık. Dış mahallerimizden merkez mahallerimize kadar elimizi sürmediğimiz bir bölgemiz yok. Belediyemizin imkanları dahilinde yaptığımız programlama ile ilçemizdeki tüm sorunları çözmeye, yenilikler katamaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın mutlu olduğunu, yeni önerilerle bizlere geldiğini görmek gerçekten mutluluk verici. Biz, halka hizmet hakka hizmettir felsefesiyle çalışan bir partinin mensuplarıyız. Halkımızın istekleri doğrultusunda sadece seçim zamanında değil her zaman gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.